Vellykket Sølvrunde for Loppetassene!

Postet av Ullern Håndball den 15. Jan 2020

Loppetassen er barnas første møte med håndballkamper - og skal være en fest for 6- og 7-åringene våre og naboklubber i regionen. Denne helgen var det Ullerns runde i Ørakerhallen. 


Målet med Loppetassen er å skape interesse for håndballen - for spillerne som bare har trent noen få måneder, og som helt sikkert har gledet seg til "ekte" kamper! De er bare FOR søte, der de stiller opp i litt for store skjorter, lange shortser, knestrømper, pannebånd, knebeskyttere! Og med de fineste maskotene, hjemmelagede bannere og spent forventning. 

Og spillerne har også med seg foresatte, som møter andre foresatte i hallen i noen timer-Det spilles 40 kamper over 2 bolker denne lørdagen, effektiv kampgjennomføring og frilek tilrettelagt i midten av hallens da tre deler; to kortbaner og en lekebane. Undertegnede måtte smile godt da enkelte av spillerne løp av banen før kampen var ferdig for å få være med å telle ned fra ti til 0 når kampen nærmest seg slutt,stor stas å få rope i mikrofonen.  Det enkle er ofte de beste, sier vel Rema! Her er ikke det viktigste å vinne men å ha en gøy dag - og kanskje lære seg litt å spille sammen som et lag!  

En halv dag med kamper er familievennlig i en travel hverdag - og det blir tid til mye hygge og sosialt. Og mange kopper kaffe og diverse fristelser i kiosken serveres av våre ferskeste støttespillere, som kanskje har første vakt i kiosken eller billettluka for klubben.  Dette er en fin dugnad- og inntektstlørdag for klubben og en flott sosial arena hvor hele familien blir bedre kjente med klubben, hallen, spillerne, dommerne osv. 

Og kanskje er alle sammen enige om at håndball er tingen å satse på når de drar hjem, det er målet!   


Tusen takk for innsatsen alle som hjalp til med gjennomføringen denne dagen! 


Foto: GS/godkjent av laget v SKH
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.