Er du meldt inn i Ullern IF?

Postet av Ullern Håndball den 24. Feb 2020

Husk å melde inn alle håndballspillere i Ullern Idrettsforening! 


Ullern håndball har drøyt 450 registrerte medlemmer. Medlemstallet ligger til grunn for både offentlige tilskudd, tildelt halltid og muligheten for å sende treningsavgift til alle aktive spillere. 

Det er lett å glemme å melde seg inn. Kanskje tenker man at registrering i Spond er tilstrekkelig, men det er det dessverre ikke. Alle som er med i en av Ullerns idrettsgrener; fotball, bandy, basket eller håndball - må i tillegg til treningsavgift i sin gren  betale medlemskap i Ullern IF - 300 kroner pr år p.t. 

Det er familienes ansvar å sørge for innmelding - men oppmannen har en viktig oppgave med å minne på og veilede. Dette er viktig å ha på plass før ny sesong skal planlegges - halltider tildeles, osv. Vi håper dere hjelper oss med et oppdatert medlemsregister. 

Norges Idrettsforbund har nå åpnet en ny og enklere innmelding tilpasset smarttelefon.
Benytt lenken: https://medlemskap.nif.no/ eller finn linken på forsiden av hjemmesiden vår. 

Hva dekker kontingenten i Ullern IF og hvorfor betaler vi denne? 

Alle medlemmer betaler kontingent til Ullern IF. Denne bidrar til å dekke klubbens overordnede utgifter, administrasjon og drift. Man betaler kun én kontingent, uansett hvor mange idretter man deltar i. Kontingenten er p.t. kr. 300,- pr. år for enkeltmedlem. Familier kan tegne et familiemedlemskap for kr. 500 som dekker alle i familien, uansett antall.  Vil du registrere et familiemedlemskap, trenger vi minst informasjon om: navn, adresse og fødselsdato på samtlige. Kontingenten faktureres tidlig på året.  Gjennom kontingenten får man en ulykkesforsikring som gir ytelser utenfor lisensen ifm. invaliditet el. død. 

Betaling av kontingenten er en forutsetning for å delta i avdelingenes sportslige aktiviteter. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.