Lokale helter kjemper videre om VM-plass!

Postet av Ullern Bandy den 29. Nov 2023


Det er fantastisk gøy at våre lovende talenter (fv) Olav Heyerdahl, Max Høiby, Jonathan Taucher, Mikkel Bakkevig Aasbrenn og Lars Josefsen, har sikret seg en velfortjent plass i kampen om å representere Norge U17 under VM i finske Mikkeli, som vil finne sted fra 19. til 21. januar 2024. De er alle født i 2007, og har vist imponerende ferdigheter og innsats på vårt guttelag, samtidig som de har markert seg sterkt på både junior- og A-laget. 


« Veldig gøy at Ullern har en håndfull spillere i landslagsdiskusjon. Vi tror dette er et resultat av mye og variert trening over en årrekke, et godt sosialt miljø, samt god tilrettelegging for å lykkes. Spesielt gøy at vi igjen har en keeper som tar steget inn mot landslaget! Alle fem er sterke kandidater til å komme med og trenerteamet rundt guttelaget ønsker dem lykke til på de kommende tre samlingene. »

– Haakon Heyerdahl og Anton Arnesen, trenere for guttelaget


Veien videre mot VM

Som en del av VM-forberedelsene vil spillerne nå delta på tre samlinger i desember. Deretter vil landslagsledelsen velge spillere til den endelige troppen som skal spille med flagget på brystet i det prestisjefylte mesterskapet.

Vi oppfordrer alle våre støttespillere og fans til å ta turen til samlingen på Ullernbanen den 15. desember og heie frem gutta våre! La oss håpe midtskill er med i totalvurderingen.

Gratulerer gutter og lykke til! Det er en stor ære for oss å ha slike hardtarbeidende talenter i klubben. 


Program, samling internasjonal uke 50 

Onsdag 13/12 

17.30: Oppmøte Vassenga kl 1730. 

19.00: Kamp mot Mjøndalen Elite 

Denne kampen gjelder de 20 spillerne som spiller i Norge. 


Fredag 15/12

18.00: Samling Oslo. Oppmøte Ullernbanen. 

19.00: Trening Ullernbanen 

Alle 24 spillerne er med på denne dagen 


Lørdag 16/12

Denne dagen blir en felles dag med U19 og Norge Herrer A. 

11.00: Oppmøte Stabekkbanen 

11.15: Felles lunsj, info og prat 

12.00: Teori Herrer A – alle blir med 

12.30: Teori egen kamp og avslapning 

13.45: Se kamp Norge Herrer A – Eliteserien All Stars 

14.30: Matbit (ta med egen matpakke) 

16.00: Kamp mot Norge U19 

16-18 av spillerne vil bli tatt ut til kampen på lørdag, alle er velkomne til å bli med hele dagen. 


VM og og samlinger 

VM foregår i finske Mikkeli fra 19-21 januar. Neste samling blir 23. Desember, og videre skal U17 spille romjulscupen i Drammen 27.-28. desember.

Landslagsledelsens mål er å finne frem til en kombinasjon av spillere som danner det beste landslaget. Det er også et overordnet mål å utvikle kandidater til et fremtidig A-landslag. Deltagelse i landslags-troppen er en prosess som er under evaluering til enhver tid! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.