Intern bruk og bestilling


Klubbhuset i idrettsparken kan benyttes kostnadsfritt til all møteaktivitet intern i foreningen, som foreldremøter, spillermøter etc.  Pt. er klubbhuset veldig mye brukt siden fotballkiosken rives, og det vil tidvis være vanskelig å finne ledig tid på ettermiddag/kveldstid, om man er sent ute.  Dette vil vedvare inntil hallprosjektet er ferdigstilt og vi får flere nye møterom der - januar 2020.

Idr.sekretær Hans U. Skageng administrerer klubbhuset, e-post klubb(æ)ullern.no, mens vaktmester Ferri bistår ifm. nøkler etter avtale.  Ferri nås på mobil 474 62 129. Han jobber på dagtid, men er tilgjengelig fra ca. kl. 17.00 på hverdager.

Klubbhuset må alltid reserveres til enhver bruk, og det er et antall ressurspersoner i hver avdeling (hovedsaklig styremedlemmene) som kan legge inn og godkjenne reservasjoner for bruk i perioden mandag kl. 0900-fredag kl 15.00.   For tid i helg er det kun Hans som kan godkjenne bestillinger da helgene ofte utleies eksternt.  Under menypunktet Booking kan du se når klubbhuset er ledig/reservert.   Husk å sørge for avbestilling av klubbhuset dersom møtet blir avlyst slik at andre kan få tilgang til det. Respektive webansvarlig i idrettene, samt leder av IF, kan tildele rettigheter til personer som skal kunne bestille klubbhuset.  Tilsvarende bookingløsning etableres for nye møterom når hallen står ferdig.

Husk å rydde og gjøre rent etter deg slik at det er hyggelig for de neste som skal bruke lokalet.  Her har vi et forbedringspotensiale.  Dersom oppvaskmaskinen er fult opp settes den på.  Se bruksanvisning på kjøkkenet.  Er det noe spesielt å melde gir du beskjed til Ferri når nøklene leveres.

Powered by: Bloc