Nå blir det håndballfest førstkommende lørdag.

Postet av Ullern Idrettsforening den 30. Aug 2023

Ullern Håndball og Aker Topphåndball samarbeider om både bredde- og elitehåndball. 

Aker Topphåndball er en eliteklubb og representerer noe å strekke seg etter for Oslojenter i alle aldre! Sammen med Ullern tilbyr vi både bredde og elitelag! Aker spiller i eliteserien, 2. divisjon, Lerøy, Bring og NM. Ullern spiller i 3. divisjon, 4. divisjon og de yngre divisjonene.
Flest mulig – lengst mulig!!

Allerede lørdag 2.september kl.1730 braker det løs i Nadderud Arena.  Hovedstadens helter tar imot verdensstjernene fra Kristiansand Vipers.  Dette skal være en fest for alle!! Aker inviterer derfor alle unge håndballfrelste til en fartsfylt gratis håndballfest!
Ullern Basket Camp ble kjempesuksess!

Postet av Ullern Idrettsforening den 24. Aug 2023

OBOS støtter en rekke gode formål innen idrett, kultur, humanitært arbeid og andre sosiale tiltak. Støtteordningen OBOS Jubel er en del av dette og Ullern Basket Camp ble nå gjennomført der enda flere barn kunne delta. Skoleferien ble forvandlet til en uke med fellesskap, mestring og mange trepoengere! Vi er stolte over alle som har bidratt og sportslig leder i Ullern Basket, Ståle Frey, er strålende fornøyd!

Ståle Frey, sportslig leder i Ullern Basket! Bilde fra OBOS v/Jan Tore Berg.

 Ståle Frey har 65 landskamper i Basket for Norge og for ham så er det å skape et trygt miljø hvor barna kan trives, kan få nye venner og opplever mestring det viktigste!

Hele artikkelen med noen fine historier og en fantastisk video kan du se her :

Historier fra OBOS med en fantastisk kul video!

 Bilde fra OBOS v/Jan Tore Berg

 
Vil du bli med på høstens vakreste løp langs Lysakerelva?

Postet av Ullern Idrettsforening den 17. Aug 2023

Onsdag 6. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC
Vest som stolt samarbeidspartner, støttespiller og sponsor.

Elveløpet er for alle

Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr både 2, 5 og 10-kilometersløype – Her er det noe for alle uansett form og fysisk nivå.

Løp for en god sak

Påmeldingsavgiften går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet.


Her blir det masse moro, fotografering og premiering!

Les mer på CC Vest sine sider for pris, distanser og påmelding. Benytt linken under:

Bli med på Elveløpet - CC Vest

Vil du være med i vårt ungdomsutvalg?

Postet av Ullern Idrettsforening den 14. Aug 2023

Vi har opprettet vårt eget ungdomsutvalg og nå trenger vi flere med på laget! Onsdag førstkommende, 16.august fra 17.00-20.00, så inviterer vi deg til gratis is, pølser og informasjon om hva ungdomsutvalget skal gjøre. Vil du være med? Vi oppfordrer alle trenere og ungdommer mellom 13 og 19 år til å ta turen!

Hva gjør ungdomsutvalget?

•Et ungdomsutvalg i idrettslaget taler ungdommens sak i idrettslaget, med mål om økt ung medbestemmelse. Vil du gjøre klubben din bedre?

•Idrettslaget legger til rette for nytenkning og utvikling ved å involvere ungdommene. Du kan gjøre klubben vår kulere!

•Ungdomsutvalget setter i gang aktiviteter av ungdom, for ungdom mellom 13-19år

  • Oppmøte er uten forpliktelser!
  • Leder for utvalget er June Steensen (basket)
  • Nestleder Anna Solheim (fotball)

Foto: Trond Joelson


Send sms til Alexander Aas på 92 69 67 16 om du vil kommer
Oslo Idrettskrets søker nye Aktivitetsguider

Postet av Ullern Idrettsforening den 2. Aug 2023

Etterspørselen etter arbeidet til våre aktivitetsguider vokser videre, og Oslo idrettskrets i søker derfor nye aktivitetsguider som ønsker å bidra med og gjøre en forskjell for barn og unge i Oslo. Er du nysgjerrig eller kjenner noen som kan være aktuelle?