New sheriff in town

Postet av Ullern Basket den 10. Mai 2024

Vår kjære administrative leder Michael Söderström, har dessverre valgt å flytte tilbake til Sverige. Michael skal jobbe for Ullern Basket frem til sommeren. Et utvalg fra styret i Ullern Basket har kjørt en ansettelsesprosess for å finne hans erstatter. Blant mange dyktige søkere har vi nå valgt Joakim Liebig som etterfølger til Michael. Joakim er mangeårig spiller i Ullern Basket, har vært med på aldersbestemte landslag og har også gjort seg meget positiv bemerkbart som trener. Han er 21 år og studerer økonomi og ledelse for andre året på Høyskolen Kristiania. Siden jobben ikke er på fulltid, antar vi alle at kombinasjon studium med administrativ klubbledelse kommer til å gå kjempefint.Det blir en myk overgang mellom Michael og Joakim, frem mot sommeren vil Joakim og Michael jobbe tett sammen for å få overført og dokumentert Michaels mangeårige kompetanse. Offsisielt overtar Joakim fra juli 2024.


Fra "administrativ leder" til "klubbleder"

Klubben gjør samtidig et begrepsteknisk skifte: den noelunde tungvinte  tittelen "administrativ leder" erstattes med den lettere tittelen "klubbleder". Ny epost-adresse aktiveres nå stiling offisielt overtas.


 
Vi ønsker Joakim masse lykke til i den nye jobben og takker Michael for mange flotte år i Ullern! 

Gi Michael en klem og hils Joakim velkommen på Ullern sin sesongavslutning 12.juni!

På bilde fra venstre: avtroppende administrativ leder Michael Söderström, klubbleder Joakim Liebig, sportslig leder Ståle Frey, styreleder Svein Sollie.
Sesongavslutning Ullern Basket 2024

Postet av Ullern Basket den 29. Apr 2024

Intern sesongavslutning Ullern Basket

PROGRAM 12. JUNI 2024

Oppstart kl 18:00 i Ullern flerbrukshall

Styret i Ullern Basket, sammen med Ullern Baskets Venner, ønsker å gjenta suksessen fra i fjor og inviterer alle klubbens medlemmer og deres foreldre til sommeravslutning for sesongen 2023-24.

Velkommen v/Ståle Frey m.fl.

  • Presentasjon av lagene og trenerne, kort oppsummering av sesong 
  • Klubbmesterskap i straffeskyting
  • Åpen hall
  • Grilling og samvær ved gamle klubbhus

Avslutning ca 20:30
KJØP VED fra Ullern Basket helgen 27./28 april!

Postet av Ullern Basket den 26. Apr 2024

Det er BLNO kvinnelaget og 1M herrelaget som gjennomfører dugnaden denne helgen.  Dugnaden pågår lørdag og søndag dem omfatter kløyving og pakking av blandingsved i sekker. Støtt klubben og hent ved!  All inntekt går til Ullern Basket.
Sekkene kan hentes10-16 på lørdag 27.04. og 10-14 på søndag.Vedsekker kjøpes og hentes i Bærumsveien 233, Bekkestua. Eller bestill levering av ved ved å sende mail til styreleder@ullernbasket.no, oppgi leveringsadresse og antall sekker, veden settes av nærmest mulig offentlig vei.


Heia 56ers!Regionsmesterskap hos Ullern

Postet av Ullern Basket den 2. Apr 2024


ENDRING 04.04. - kamper fredag Ørakerhallen flyttes til lørdag!

Velkommen til Regionsmesterskap for JU13, JU14A, JU14B, GU14B og GU15A hos Ullern Basket. Vi er dermed arrangør for 5 av mesterskapene som NBBF Region Øst har utlyst, vi bruker begge våre storhaller til kampene. 

Det er ca 10 min gange mellom begge haller med Bjørnsletta T-banestasjon midt i mellom. Det anbefales bruk av kollektivtransport.

Mer info om de mesterskapene som spilles parallelt hos Ås Farmers, finner dere på basket.no eller app'en "min Basket"

Ullern summercamps - påmelding

Postet av Ullern Basket den 2. Apr 2024

Ullern Basket har gleden å åpne baskethallen 2x i sommer for basketballinteresserte barn og ungdommer født mellom 2009-2016

  • Camp 1: uke 26 (24.-28. juni 2024) i Ullern flerbrukshall.         Påmelding uke 26
  • Camp 2: uke 33 (12.-16. august 2024) i Ullern flerbrukshall.    Påmelding uke 33

Campene er fra mandag til fredag fra klokken 09:00-15:00.

Deltakerne deles inn etter nivå og alder. Ta med egen matpakke. I tillegg serveres det frukt hver dag. Husk å ta med egen drikkeflaske og ball med navn på.

Arenaen består av en stor idrettshall som kan deles i tre mindre med totalt 8 kurv. Summer camp er møteplassen hvor du får nye venner og for noen varer dette vennskapet hele livet. Det betyr at alle trener og spiser sammen.

Topp trenere er satt sammen av vår fagansvarlige Ståle Frey. Vi kan forsikre dere om at det kommer til å bli et veldig bra arrangement – som vanlig. Alle deltakere er sikret et svært godt treningstilbud med dyktige trenere.

Vi må se an hvor mange som melder seg på i de forskjellige årsklasser før vi bestemmer oss for hvordan vi deler inn timeplanen, nedenfor viser vi et forslag om hvordan en dag kan se ut:

 

Eksempel på dagsplan. (forslag på en dag)

Kl. 08.45:         Registrering

Kl. 09–11:        Samling,

Oppvarming: Skills, skyting, fokus på teknikk og fotarbeid

Skytekonkurranser

Pasningsdriller med avslutninger

1 mot 1 varianter, fokus på både angrep og forsvar

Small sided games (3 mot 3)

Kl. 11–13:        Lunsj
Kl. 13–15:        Oppvarming, lek, skills

3 mot 3, 4 mot 4, fokus på kollektive prinsipper forsvar og angrep

Kl. 13.55:         Kort pause, frukt

Kl. 14-15          Deling, inne: Kamper 5 mot 5

Ute: Fysisk trening, spenst hurtighet

Kl. 15:00          Samling, takk for i dag.

 

Påmeldingen er bindende.

Deltakeravgiften er kr 1 500,- per person.

Inkludert i prisen er alle treninger, andre aktivitetstilbud. Deltakerne må ha med egen mat til lunsjpausen, men vi vil servere frukt i mellompausene.

Refusjon av deltakeravgift kun ved legeerklæring på skade/sykdom, minus kr. 200 før 15. mai og kr 500 etter 15. mai. Legeerklæring sendes umiddelbart og senest 1. juli til admin.leder@ullernbasket.no. Ved skade/sykdom under campen, vil deltaker bli ivaretatt av vårt hjelpeapparat. Deltakeravgift vil da ikke bli refundert.

Dersom summer camp ikke lar seg gjennomføre som planlagt, vil refusjon bli foretatt ift. påløpte utgifter.

Forsikring.

Deltakere er IKKE forsikret av arrangøren. Deltakere som har spillerlisens gjennom Norges Basketballforbund er forsikret. Dette gjelder de fleste som er medlem av en klubb. Om du er i tvil om denne forsikringen, ta kontakt med din klubb for nærmere informasjon. Ellers vises til privat forsikring.

MERK at dersom du ønsker å reservere deg fra å bli tatt bilde av på Basket campen og med det mulighet for publisering, ber vi om at du sender oss en mail om dette.


Kontakt oss

Det meste av informasjon skal stå på denne siden, men om du ikke finner det du leter etter kan du sende oss en e-post til: admin.leder@ullernbasket.no eller sportslig.leder@ullernbasket.no Summer camp har vært arrangert i mange år - alltid med stor deltakelse! 

Årets summer camp kommer til å bli minst like god som de tidligere, og vi gleder oss til å se hver og en av dere. Begrenset antall, så vær rask med å melde på!

 

Vi gleder oss til å se dere!

 

Sportslig hilsen
Ullern Basket

 

Link til påmelding uke 26 (24.-28. juni 2024):

 

https://app.hoopit.io/join/ullern-idrettsforening-559062/open/ullern-basket-summer-camp-uke-26-453563

 

Link til påmelding uke 33 (12.-16. august 2024):
 

https://app.hoopit.io/join/ullern-idrettsforening-559062/open/ullern-basket-summer-camp-uke-33-567299