BasketNorges 1. verdistempel

Postet av Ullern Basket den 29. Feb 2024


Ullern Basket er "den første mottakeren av Norges Basketballforbunds (NBBF) Verdistempel, med graden godkjent klubb. Den gledelige nyheten ble offisielt kunngjort under Ullerns vinterferiekamp, da NBBFs Mark DiGiacomo delte den spennende nyheten med spillere, støtteapparat og supportere.                        

Verdistempel-konseptet ble innført av NBBF for å styrke klubbene ved å gi dem verktøyene som trengs for å implementere effektive rutiner for klubbdrift. Målet er å standardisere kvaliteten på tilbudet til alle klubbens medlemmer, uavhengig av hvilke individer som bestrider ulike roller i klubbens administrasjon."

Les mer på: 

https://www.basket.no/nyheter/2024/ullern-basket---norges-forste-basket-klubb-mottar-forste-verdistempel/
Medaljer til Ullern

Postet av Ullern Basket den 28. Feb 2024

Hurra 56'ers! Damelaget vårt har sikret andreplassen i grunnserien, hele 5 runder før slutt! Nå på lørdag, 02.03., kommer NBBF på besøk for å dele ut sølvmedaljene til spillere og trenere rett før kampen mot Bergen Elite! Bli med på utdelingen og feier sammen med oss i Ullern flerbrukshall klokken 15:45! Det blir en flott markering av lagets prestasjoner denne sesongen.

Kjempesukess med jentesamling !

Postet av Ullern Basket den 13. Feb 2024

Jente pilot-prosjekt i regi av Ullern Baskets venner!

I forbindelse med helgens BLNO-kamp mot Ulriken ble det gjennomført en pilot i Ullern Basket.
Det er et stort underskudd på jenter i norsk basket så det er viktig at det blir gjort noen grep! Derfor inviterte Ullern Basketballs Venner alle jenter i klubben til lunsj, plakat-laging og kamp.

Ullern Basketballs Venner er en relativt ny-oppstartet gruppe som har et todelt mål:
1. Være en arena for fellesskap og inkludering.
2. Bidra til klubben gjennom ulike aktiviteter.
Alle er hjertelig velkomne, lang eller kort tilknytning til Ullern og alle aldre. 


Arrangementet ble en suksess!
Det ble mat og plakat-laging til kamp. Damelaget kom og presenterte seg og fortalte om hvorfor de fremdeles spiller ball. Og alle andre som var tilstede presenterte seg også for hverandre, - mennesker i mange aldre og forskjellig forhold til basketball.
Der og da ble det "en liten bygd i byen" som er mottoet til Ullern Baskets Venner. Og under kampen ble det stemning med rop og heiing og til og med duskedans! 1000 takk til alle som kom og bidro. Og det varmer når man hører i rommet og etter kamp "kan vi ikke gjøre dette igjen?" Klart vi kan!  Her er det plass til alle! Neste mulighet blir lørdag 2.3. - da er det kake og kamp fra 15.00 og kamp kl 1600. Velkommen!


Men om du har lyst, kan du allerede se damelaget i aksjon på onsdag 14.02. kl 19:30 ...
Hjemmekamp mot Bærum

Postet av Ullern Basket den 13. Feb 2024

Sesongens nestsiste grunnseriekamp spille 14.02. Onsdag kl 19:30 kommer nabo Bærum Basket på besøk. Alle venner og aktive spillere oppfordres til å møte opp og heie på laget!
Herrelandslaget neste?!

Postet av Ullern Basket den 8. Feb 2024

Ulllern Basket 56ers gratulerer sine 2 U19 spillere Fredrik Kleivdal (nr10) og Oscar Hellebust (nr6) med uttak til samling med herrelandslaget senere i februar 2024. 

Ullern har hatt mange aldersbestemte og senior landslagsspillere og med Tori Halvorsen en aktuell kvinnelandslagsspiller i sine rekker. Og flere banker på døren til damelandslaget også. 

Akkurat nu gleder vi oss med og for de 2 unge menn som ble tatt ut sammen med 22 andre norske spillere til samling 19.-22.02. i Oslo. Den  25. februar skal Norge møte Luxembourg borte i sin første prekvalifiseringskamp for 2027-VM. Det blir en bra start for unggutta å bryne seg mot Norges beste på trening. Og hvem vet …

Forøvrig tilsier ubekreftete rykter at Ullerns siste herrelandslagsspiller het Petter Nettli back in the days i 1988. Gjerne skriv kommentar som evt kan be eller avkrefte ryktet 😉

Grattis Fredrik & Oscar!