Beachbanen klar for sesongstart - takk til dugnadsfolket!

Postet av Ullern Håndball den 30. Apr 2019

Takket være denne flotte dugnadsgjengen fra Jenter 2005 er beachhåndballbanen vår ved Ørakerhallen klar til bruk for sesongen. 


I år skal banen benyttes til to serierunder, 14. og 22. mai, og da er det bare å møte opp og heie og bidra til at vi når ambisjonen vår om å vinne hjemmepublikumsprisen! 


Leie bane? 

Beachhåndball begynner å bli en populær idrett, noe flere av Aker-jentene viste da de spilte VM-finale i beachhåndball i Russland i fjor sommer. Og banen - den begynner å bli populær å leie blant naboklubbene våre, en kjærkommen ekstrainntekt for å betale vedlikeholdet! 

Er det lag fra naboklubber som ønsker å leie banen vår til trening, kamp eller arrangementer når den ikke er i bruk kan dere kontakte: trude.waagan@gmail.com for avtale!


Tusen takk kjære dugnadsfolk!

"Uten dugnad stopper Ullern!" Det er virkelig ikke en overdrivelse, og slik klubben organiserer de ulike aktivitetene sine i årshjulet var det denne sesongen Jenter 2005 som stod for dugnadsjobben på beachhåndballbanen. Slik som 2012-lagene feks står for Loppetassenarrangementet og 2006/2009-kullene står for planlegging og organisering av Haslumcup helgen 16.-18. august. Kanskje den aller største dugnaden i løpet av året, hvor vi er avhengig av at så godt som 90% av alle foresatte bidrar med vår drift av to haller under cupen. 

Vi er helt avhengig av innsatsen til dere støttespillere blant foresatte og spillere - og takket være denne innsatsen går klubben vår rundt. Alt vi "tjener" som klubb går direkte tilbake til barna og ungdommene våre i ulike former, fra trenerlønninger til dommerdrakter, klistervask og cupavgifter som dekkes av klubbkassa,  Vi setter enorm pris på all frivillig innsats, tusen takk! 


Styret 


Foto: Atle Hauge, som også var en sterk bidragsyter i dugnadsarbeidet! :-) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.