Vellykket Fredrikstadcup i helgen!

Postet av Ullern Håndball den 11. Jun 2019

Ullern Håndball har i alle år hatt Slottsfjellcup som klubbens sosiale fellescup for alle lag. I år har vi for første gang prøvd oss på Fredrikstadcup som en potensiell erstatter, og alt tyder på at dette har vært en vellykket sportslig og sosial cup for lagene våre. 


Fredrikstadcup har vokst seg til å bli Norges største håndballcup, med mer enn 700 lag fra hele Norge i alderen 9-18 år. Cupen har noe for alle - kanskje med den store konserten lørdag kveld  som hovedattraksjon; mange store artister, nesten 10 000 publikummere og Tix som surprise-artist dette året. 

Det sportslige opplegget går stort sett knirkefritt, og cupen er blitt en særdeles proff arrangør. Detaljene er på plass og tilgjengeligheten er tipp topp for oss som planleggere. Kampene spilles både ute og inne, og har hovedsete ved Konsten Festning, hvor det er utescener, matboder, tivoli, Fangene på fortet for de ynste (som ikke får gå på konsert), sportsutsalg, masse håndballrelaterte konkurranser, besøk av de største håndballprofilene Norge har å by på, blant annet Sander Sagosen i år. Rett og slett et imponerende opplegg. 

Laglederne og trenerne skal nå få være med på å evaluere Fredrikstadcup, og beslutte hva vi gjør fra neste sesong med Ullerns sosiale cup og om vi evt. kan gjøre noe enda bedre. 


Sølv til Jenter 2002 

Rent sportslig var det jenter 2002 som kom lengst i år. Laget gikk hele veien til finalen - etter ren utklassing i semifinalen. I finalen møtte de ett av hjemmelagene fra Kråkerøy. Kampen ble sendt direkte på handballtv.com og var utrolig jevn hele veien. Den endte med et knepent 15-13-tap for jentene våre etter 2x3 minutter ekstraomganger. En suveren målvakt for bortelaget får nok litt av æren for at det gikk i Kråkerøys favør. 

Med sølvmedalje avslutter 2002-jentene en fantastisk sesong. Så langt må vite! Partillecup gjenstår fortsatt for disse jentene. Og for mer enn 100 av våre spillere og lag fra Ullern, sesongen er ikke helt over enda, heldigvis. 

Foto: Einar Schiefloe/2002


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.