1. Bring-runde for Jenter 2003 i helgen!

Postet av Ullern Håndball den 30. Aug 2019

Bring-eventyret er i gang!

Denne helgen har Jenter 2003 ventet lenge på. Deltagelse i den nasjonale Bring-serien har lenge vært et uttalt mål for denne gjengen!  Ekstra stas at 1. Bring-serierunde i kvalifiseringen også er på hjemmebane, eller vår vikarierende hjemmebane rettere sagt, Hovseterhallen. 

Bringserien er en nasjonal serie for 16-årsklassen og medalje her henger høyt! Mange års strukturert og målrettet arbeid er lagt ned fra både trenere og spillere, og laget har allerede en solid merittliste å vise til. Ambisjonene er store, også i Bring. 

Totalt 60 lag fra hele landet deltar i årets Bring-serie. Lagene er fordelt i 4 avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over 5 runder og de 3 best kvalifiserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til Nasjonalt sluttspill. Første kvalifiseringshelg går av stabelen på hjemmebane i Hovseterhallen helgen 31. august – 1. september.

Trenerteamet bak Ullerns Jenter 16 er Lise Skudvig (som har fulgt jentene siden de var 7!), Kim Jansen og Stian Grimsrud. Kim sier følgende foran første kvalifiseringshelg på hjemmebane:

«Laget har mange dyktige, ivrige og dedikerte spillere som har spilt sammen i mange år. Ambisjonsnivået er høyt. Det er en drøm for mange unge håndballspillere å ta medalje i Bring. Det er ikke urealistisk at denne gjengen kan realisere den drømmen, men det er mange ting som skal klaffe gjennom en hel sesong. Det finnes mange andre lag i Norge som er minst like målrettede og hardt arbeidende så det er små marginer som avgjør. Målet er nasjonalt sluttspill i mai, men en kamp av gangen.»

Vi ønsker jentene lykke til og følger laget gjennom kvalifiseringen utover høsten!


Foto: AM Nygård 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.