Status Ullern i koronatider

Postet av Svein Storjord den 28. Mar 2020

Vi, som resten av idretten og Norge for øvrig, er preget av koronasituasjonen.  For vår del er det den største idretten i Ullern, fotballen, som får utfordringene akkurat når sesongen skulle starte. De andre tre idrettene var nesten i mål med sin sesong, og er derfor mindre berørt på kort sikt.

Vi vet nå at de sterke begrensningene i Norge varer over påske.  Ingen vet om eller hvilke lettelser som kan komme deretter.  Vi regner med å måtte leve med usikkerhet inntil videre og vi forventer at aktiviteten ikke kommer i gang før om en god stund.

For Ullern fotball er dette krevende, og vi har denne uka vært nødt til å permittere både innen administrasjon og trenere inntil videre.  En viss drift videreføres inntil videre.  Vi er takknemlig for at de berørte forstår at situasjonen gjør dette nødvendig.  Så håper vi alle at perioden blir så kort som mulig.

Fotballen har i disse dager sendt ut krav om treningsavgifter. Ullern IF sender i løpet av de nærmeste dagene ut kontingentkravet for 2020 til alle medlemmer.   Vi ber om at alle, så langt det er mulig, betaler og på den måten er med på å bidra til å opprettholde idrettslagets økonomi.

Vi benytter anledningen til å be om at alle respekterer at alle anlegg inkl. alle fotballbaner er stengt, og at man ikke bryter de bestemmelsene som gjelder.

Vi ser alle frem til at ansatte, frivillige og utøvere igjen kan ta tilbake hverdagen og fylle hele Ullern Idrettspark med aktivitet!  Inntil det skjer må vi alle gi vårt bidrag i dugnaden med å «slå ned» viruset.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Svein Storjord