Hallene stenges

Postet av Ullern Basket den 9. Mar 2021

Fra og med onsdag 10. mars stenges igjen idrettshallene. Byråden begrunner det med for høy smittespredning i Oslo av spesielt den engelske virusmutasjonen. Særlig i aldersgruppen 10-19 år oppleves det stigende smittetall. Unntaket: toppidrett.


Hallansvarlig etat i Oslo "BYM" skriver at de "viser til dagens pressekonferanse, 09.03, der byrådet orienterte om at det fra og med 10. mars vil innføres strengere tiltak for idretten. Tiltakene gjelder foreløpig frem til og med 25. mars. 


Endringene er som følger:
  • Alle innendørs idrettsanlegg skal holdes helt stengt for alle aldersgrupper. Dette inkluderer også klubbhus og garderober i tilknytning til utendørsanlegg.
  • For barn og unge under 20 år er det tillatt med organisert trening i grupper på maks 10 personer utendørs, så lenge alle kan holde en meters avstand til enhver tid. Vi anbefaler å ha et begrenset antall trenere i tilknytning til disse gruppene.

 

For voksne frarådes det fremdeles å bedrive organisert trening.

 

Det er fortsatt forbud mot både innendørs- og utendørsarrangement. Dette innebærer at alle kamper, turneringer, konkurranser, samlinger eller lignende avlyses. Det inkluderer også treningskamper og seriekamper.

Bymiljøetaten har stengt alle kommunens anlegg for konkurranser.

Alle aldersgrupper frarådes også å reise til andre kommuner for å delta på treninger, kamper, turneringer, konkurranser, samlinger eller lignende.


Toppidretten følger egne nasjonale retningslinjer for trening."


Oslo Kommune jobber for å få på plass "koronaverter" som skal følge opp sine utendørsanlegg og bidra til at retningslinjer overholdes. Samtidig får idretten ros for god kontroll på smittevern og for å følge retningslinjer, så vi skal fortsette det gode arbeidet sammen.

 


 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.