En kanonuke for oss som elsker bandy!

Postet av Ullern Bandy den 12. Aug 2021


Sammen med Røa og Norges Bandyforbund (NBF) arrangerte vi for første gang en felles sommerbandyskole for barn og ungdom født 2007-2013. Det ble fem innholdsrike dager med barmark-, styrke- og teknikkøvelser på Frogner stadion i kombinasjon med hele tre isøkter pr dag i den nye Sonja Henie-hallen. Totalt var det 25 påmeldte spillere fordelt på seks ulike klubber: Frigg, Ready, Røa, Ullern, Ullevål og Øhil. Fredagen ble avsluttet med en Mesternes Mester-konkurranse og felles bandyturnering med bra trøkk og sykt god stemning!



Patrik Heed fra Røa var fagansvarlig og hadde gjennom hele uken med seg to ungdomstrenere pr gruppe. I tillegg bistod Marcus Nilsson (NBF) og Matti Myllykoski (Ullern) på enkelte treninger og økter. Samtlige deltakere hadde en herlig utvikling gjennom uken. Alle som deltok fikk også eget sommerbandy-merch bestående av treningsdrakt, t-skjorte og caps. 



Når klubbene og forbundet samarbeider om denne type arrangementer oppstår det noe helt eget. Det skaper rom for ideer og tanker rundt videre samarbeid, kunnskapsdeling og ikke minst nye vennskap for barna. Nå skal vi evaluere årets opplegg med et mål om å levere et enda bedre produkt neste år. Vi gleder oss :-)

Se filmen som oppsumerer det hele her.

Happy Bandy!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.