Ståle Frey ny sportslig leder

Postet av Hans-Jörg Schneidt den 9. Apr 2022

STÅLE IS BACK

Bilde: Marianne Stenerud, bilde tatt i bronsefinalen Ullern-Asker

Med stor glede kan Ullern meddele at Ståle Frey ansettes som sportslig leder i Ullern Basket! I tillegg overtar Ståle hovedansvaret for Ullerns elite damelag. Ståle har de siste årene jobbet hos Olympiatoppen. Fremover blir det 50/50 deling i stillingsprosenten mellom Norges Basketballforbund og Ullern Basket. 

Basket er i en vekstfase og Ullern Basket er ingen unntak: klubben har i skrivende stund nærmere 500 medlemmer, mange frivillige og foreldre gjør en strålende jobb for barn og ungdom. Breddesatsningen vil fremover trenge mange nye trenere, dommere og lagkontakter. Klubben mangler i dag en overordnet veileder på det sportslige plan, en som kan guide nye utøvere, trenere og lagkontakter, en som kan gi råd, en som også involverer seg når forholdene ikke peker riktig vei. Intensjonen er at klubben skal lykkes med å videreutvikle felles verdier innen barne-, ungdoms og voksenidretten. Styret og sportslig leder skal samarbeide tett om å nå målene for å bli en enda bedre utgave av Ullern Basket fremover. Ståle får ansvar for å utvikle disse felles strategier og handlingsplaner på det sportslige plan. Vår ambisjon er også å lykkes med overgang fra bredde til toppidrett når utøvere ønsker å velge denne veien.

Ståle kjenner Ullern meget godt, han har i mange årtier både spilt for Ullern og trent damelaget. Han har vunnet 3 kongepokaler som spiller og 4 som trener. Han har også trent barn og ungdomslag, senest som trener i hans andre yndlingsklubb Kjelsås. Han er gift med en av Ullerns lengstspillende medlemmer Hege Eika Frey, er far til Anniken Frey (21) som for tiden er collegespiller i USA etter at hun spilte for Ullerns damelag i flere sesonger. Og han er pappa til Norges hotteste herrelandslagsspiller, Harald Frey (24), som er proff i den tyske toppligaen for Göttingen.


Hjertelig velkommen tilbake i Ullern, Ståle Frey!


Les også nyeste artikkel om Ståle og Ullern i lokalavisen Akersposten!


Bilde: familie Frey i aksjon i hagen sin, kilde: AkerspostenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.