Fin basketpåske i Södertälje

Postet av Ullern Basket den 10. Apr 2023

Ullern 56ers deltok med hele 3 lag i årets utgave av Scania Cu: J19, G19 og G06. Det ble som forventet et tøft møte med våre nordiske basketnaboer men alt i alt ble det en OK bilans for Ullernlagene.

J19 - trettende plass

Ved tredje invitasjon ble det endelig Scania Cup deltagelse for klubbens eldste jentelag. Pga skade har stallen vært litt tynt, men de 8 spillere som stilte opp, kom stadig bedre i form. Til slutt stod det 2 seire over to danske lag på papiret! Særlig Aabyhøi er en klubb som er kjent for gode jentelags prestasjoner. Gratulerer laget og Coach Tori Halvorsen!

Se oversikten over alle resultatene fra J19 kampene. Lenke til videoopptak($) finnes på samme side.

G19 - femte plass!

Ullerns G19 lag består i år av gutta født i 2004, 05 og 06. Mange av gutta har deltatt 3-4 i turneringen tidligere. I år gikk det meget bra for laget til coach Eirik Ljostveit. Kun 2 danske topplag ble litt for tøft å håndtere. Ellers ble et finsk, 3 svenske lag og Kolbotn G19 slått i år. Det er sjelden vare at norske lag slår finnene eller lag fra Stockholm (AIK) og Malmø (Malbas). Mega prestasjon!

Se oversikten over alle resultatene fra G19 kampene. Lenke til videoopptak($) finnes på samme side.

G06 - trettende plass

Ifølge ryktene kunne laget til coach Sotiris Satsidis har kommet en del lengre frem i tablået om man hadde spilt i gruppefasen like bra som laget presterte i plasseringskampene! På 2 tap følgte 3 seire og de kom mot klubber som er langt mer kjente enn gruppemotstanderne: vertsklubben Sördertälje, dansk storhet BMS Herlev og kobenhavnslaget SISU! 

Se oversikten over alle resultatene fra G06 kampene. Lenke til videoopptak($) finnes på samme side.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.