Beachhåndballbanen er klar til dyst!

Postet av Ullern Idrettsforening den 2. Mai 2023


I ettermiddag har Jenter 2008 og 2009 gjennomført dugnad på Ullerns beachhåndballbane utenfor Ørakerhallen. Dette er en årlig begivenhet, som går på rullering blant lagene våre. 


I dag var det spillere, lagledelse og foresatte fra Jenter 2008 og Jenter 2009 som tok jobben med å spa opp, rake og måle opp banen. Og da er banen nok en vårsesong klar for aktivitet takket være denne fine gjengen!  Tusen hjertelig takk! 


Vi gleder oss over at det skjer mye gøy på beachbanen fremover! Først ut er treninger for lagene våre, og det starter allerede i morgen. I tillegg har håndballskolene våre første og siste ferieuke av skoleferien også en liten del beachhåndball på programmet. Vi er glad i beachhåndball i Ullern, og gjennom Aker TH har vi jo også tilgang på ekspertene! 


Nabolagscup!
Neste uke er det vår tradisjonelle nabolagscup som vi arrangerer sammen med Njård og Monolitten, og i år er det hele 46 lag i alderen 10-17 år som skal i ilden. Her blir det kamper hver dag fra 16:30 til 21:30 – forhåpentligvis blir det sol og varme – og i kiosken selger vi mat og drikke ved hjelp av våre foresatte som stiller opp. Vi håper mange stiller opp og heier på lagene våre!


Regionskamper!
 
Vi har også en serie regionskamper på banen for lagene som har meldt seg på dette – og de spilles slik:

  • 13. og 14. mai: Jenter og Gutter 10 og 11 år
  • 15. mai og 1. juni: Gutter 12 år
  • 22. mai, 30. mai., 6. juni og 8. juni: Jenter 12 år

 

Så her er det bare å gjøre seg klar for sand mellom tærne! Kanskje tar du også middagen på beachbanen en av dagene, og henger litt med spillere, foresatte og støtteapparat rundt Ørakerhallen! Vi lover  god underholdning, bra musikk og varm kaffe hvis ikke varmegradene spiller helt på lag! 😊

Igjen – tusen takk til dugnadsgjengen vår! 

 

For Ullern Håndball, Trude Waagan


 Foto: Trude Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.