Ullern Basket 56’ers - sponsorgruppe

Postet av Ullern Basket den 7. Jun 2023

Kjære alle Ullern Basket-venner!

I Ullern Basket vil alltid bredden og idrettsgleden være det aller viktigste, og vi ønsker å være en klubb for alle som ønsker å spille basket. Vi har tilbud som strekker seg fra barnebasket for de aller minste, via store, aldersbestemte lag på både jente- og guttesiden, til ungdoms- og juniorlag som markerer seg både nasjonalt og internasjonalt.

Uavhengig av nivå møtes spillerne av engasjerte, dyktige trenere – og en rekke ildsjeler og frivillige legger også ned mye tid for klubben og lagene. Ullern Basket tilbyr også camper i skolens ferier, og det arrangeres mengder av kamper, cuper og EasyBasket-runder i klubbens regi.

Til sammen skaper vi et stort og viktig tilbud for barn og unge i lokalmiljøet. Et tilbud vi i Ullern Basket jobber for å styrke ytterligere i årene som kommer. Samtidig ønsker vi å holde medlemsavgiftene så lave som mulig – nettopp fordi vi ønsker å være en klubb og en idrett alle er velkomne i. Derfor jobber styret nå intensivt med å hente inn nye sponsorer for hele klubben, og vi søker til enhver tid aktivt på tilskudd og støtte hos ulike stiftelser og fond.

Likevel ser vi at om vi skal lykkes med å skape den klubben og det fullverdige tilbudet vi ønsker – med bedre godtgjørelse og mer kursing til trenerne våre, styrking av administrasjon, og investering i mer og bedre utstyr til treninger og camper – så må vi snu hver stein for å komme i mål.

Derfor lanserer klubben nå Ullern Basket 56’ers, et lavterskel-sponsorat for foreldre, besteforeldre, venner og alle med hjerte for Ullern Basket. 

 

Et bilde som inneholder Grafikk, sirkel, skjermbilde, grafisk design

Automatisk generert beskrivelseI Ullern Baskets egen Vipps-butikk har vi lagt inn et produkt som heter «56’ers Sponsor». Her kan du legge inn valgfritt beløp, og ethvert bidrag, lite eller stort, er kjærkomment. Alle som støtter med mer enn 1000 kr vil som takk motta en eksklusiv Ullern Basket 56’ers-piqueskjorte. Da legger du inn hvilken størrelse du ønsker som kommentar under beløpet.

Butikken finner du ved å søke opp Ullern Basket med nummer 59713 i Vipps eller skann QR-koden ved siden av her.

Vi håper så mange som mulig vil støtte oss gjennom Ullern Basket 56’ers, og deler dette initiativet med familie og andre som kan tenke seg å bidra! Og jobber du i eller vet om en bedrift som kan være interessert i å gå inn som sponsor av klubben, ta gjerne kontakt med Svein Sollie på styreleder@ullernbasket.no

Helt til slutt vil vi også benytte anledningen til å oppfordre alle til å velge Ullern Basket som Grasrot-mottaker gjennom Norsk Tipping. Da mottar Ullern Basket 5 prosent av det du spiller for. 

Du velger Ullern Basket som din grasrotklubb via «Min side» i Norsk Tipping-appen eller på norsktipping.no. Du kan også oppgi klubbens org.nummer 914511909 til kommisjonæren neste gang du spiller, eller sende sms GRASROTANDELEN 014511909 til 2020 (gratis tjeneste, nummer må være registrert hos Norsk Tipping fra før).  

 

Et bilde som inneholder ball, sportsutstyr, idrettskonkurranse, basketball

Automatisk generert beskrivelsePå vegne av styret og administrasjonen i Ullern Basket,

Svein Sollie

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.