Rudi er ny samfunnsansvarlig i Ullern IF

Postet av Ullern Idrettsforening den 13. Jan 2024

I tråd med den nye pågående strategiprosessen så har vi utnevnt Johan Egil Rudi til samfunnsansvarlig for alle i Ullern og på tvers av alle idretter. Rudi er et kjent fjes for mange og han har gjort en meget viktig jobb for fotballen siden han kom i 2007, men han har også utmerket seg som en god ambassadør og en som virkelig bryr seg om mennesker. 

Han vil fortsette som fotballtrener, men siden han tilbringer så mye tid på Ullern idrettsanlegg så har han også fått en mer utvidet rolle som ambassadør for hele Idrettsforeningen. Dette ser vi frem til!


Rudi er vår nye samfunnsansvarlig for hele Ullern
Hans oppgave er først og fremst å være et talerør for alle medlemmene, en som alle kan gå til om det er noe enten forbedringspotensial på anleggssiden eller om det er noe en trenger hjelp til. Rudi vil også hjelpe til med å holde ro og orden på hele idrettsanlegget, men han vil også passe på at alle andre bidrar til en god kultur der vi bryr oss om hverandre, følger retningslinjer og smiler til hverandre. 

Det skal være like ryddig i treningsrommet når du går derfra som da du kom. Om ikke så vil Rudi si ifra!

I vår strategi så ønsker vi å ta vår posisjon som en viktig møteplass og en drivkraft for lokalsamfunnet. Det er flere tiltak vi ønsker å gjennomføre som en del av vår handlingsplan. Blant annet så har vi søkt midler til utstyr til treningsrommet så vårt ungdomsutvalg kan gjennomføre et prosjekt der de eldre akan komme til Ullern idrettsanlegg for gratis trening og sosialt samvær etterpå. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen til å være på Ullern idrettsanlegg og at eldre i nærområdet kan både trene her og "henge" her.

"Vi forsterker den gode jobben som har blitt gjort over mange år og vi utvikler oss videre med tydeligere strategi om hvem vi ønsker å være og hva vi skal gjøre", sier daglig leder i Ullern idrettsforening Alexander Aas. Derfor er det viktig at vi også vår egen samfunnsansvarlig som vil jobbet tett mot meg og ledergruppa, men det viktigste er at han er en "go-to-person" og en viktig ambassadør for alle i Ullern. Jeg har sett hvor flink han er med mennesker, hvor mye han bryr seg og ikke minst at Rudi er jo her hele tiden! 

Dette blir bra!,avslutter Aas med. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.