Rekordstor sommeraktivitet hos Ullern

Postet av Ullern Basket den 10. Aug 2020

Til tross for Covid-19 pandemien kan Ullern basket se tilbake på sommeren 2020 som en av de mest aktive i klubbens historie. Ullern har hatt ulike tilbud gjennom hele sommeren til aktive spillere på alle nivåer, nye spillere og nysgjerrige potensielle spillere.

Klubben har hatt totalt 3 uker med ulike camp’er, en mer enn tidligere. Camp’ene var meget godt besøkt og bare pandemiens begrensninger til idretten begrenset deltagelsen. Camp’ene ble avholdt i Ullerns nye storstue UFH og i ærverdige Ørakerhallen.

  • Uke 27 – 40 deltagere i de yngste årgangene (fulltegnet)
  • Uke 31 – camp for alle, i samarbeid med blant annet Bislett basket (50 deltagere)
  • Uke 33 – 70 deltagere mellom 12 og 16 år (fulltegnet)

I tillegg har klubben tilbudt aktivitetsskole i hele 4 uker gjennom sommeren. Også dette spontant initierte tiltak ble godt mottatt! Aktivitetsskolen ble gjort mulig gjennom den økonomiske støtten fra Oslo Idrettskrets, tilgangen til hall samt en sterk og velvillig trenergruppe som stiller opp når det trengs! Alt i den hensikt å gi et godt tilbud til barn og unge hvor de får anledning å lære seg basketball. Vi har samtidig opplevd en økende etterspørsel ang medlemskap i klubben denne sommeren, vi gleder oss over hvert nytt medlem i Ullern. Stig på!

Camp’er og aktivitetsskoler er viktige arenaer for å bringe sammen spillere på ulike nivåer fra forskjellige klubber for å lære mer basket og etablere relasjoner. Ingen ting er mer gledelig enn å se profilerte profesjonelle spillere terpe tekniske detaljer i en del av hallen, mens en gruppe easy basket spillere blir vist basis ferdigheter i annen del av hallen – utrolig miljøskapende og noe som gleder alle!

I tillegg er basket en av verdens største idretter og en av de største integreringsarenaene vi har i Norge, noe som er et klart mål for oss! Det er veldig tydelig i og viktig for Ullern basket hvor det flerkulturelle innslaget er sterkt. Dette gjør idretten desto mer spennende og bidrar til at idretten får frem bedre samhold i lagene samt flere profiler. Ullern basket støtter NBBF’s sitt standpunkt og arbeid knyttet til rasisme, integrering er en stor del av det arbeidet klubben bedriver gjennom utøvelsen av basket. Dessverre får vi stadige påminnelser om hvor viktig dette arbeidet er, og at vi på ingen måte har nådd frem til alle.

Det hersker fortsatt stor usikkerhet til sesongen 2020/21 og hvordan denne blir i forbindelse med Covid-19. La oss alle håpe at pandemien holder seg etterhvert innenfor kontrollerte grenser og at vi således kan spille basketball i tråd med de ordinære sesongplaner til NBBF!

Basket ruler!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.