J19 - bra start i NM

Postet av Halldrift Bestum den 22. Apr 2022

U19 NM dag 1 er unnagjort og jentene har greid seg med bravur sålangt i turneringen. I første kamp ble nr 3 seedete Hop slått med 1 poeng i en nervepirrende kamp! Andre kampen på fredag ble vunnet med klare sifrer mot Kolbotn. I siste gruppekamp heter motstander Høybråten. Kampen spilles kl 10:00. Med seier blir Ullern puljevinner i gruppe C og vil i så fall møte 3. laget i gruppe B kl 19:30 på lørdag. 


Lagkontakt Ragnhild Kristoffersen har følgende å si om NM


Til U19 NM i Asker stiller Ullern med fem av sine 06ere (som over), en 05er (Helena Eckhoff-Eliassen), en 07er (Amelia Yazhi Liu) og tre 03ere (Lisa Hjelde, Selma Zachariassen Nasby og Felicia Dyngeland-Sundén). Ullern er seedet som nr 4 etter Ulriken, EB-85 og Hop. I vår pulje (C) møter vi innledningsvis Hop, Kolbotn og Høybråten. Kolbotn har vi møtt i årets seriespill i J19 serien og slått med god margin begge gangene.

 

Vi har kun tre 19-åringer som spiller aldersbestemt i år.  Med et ungt U19 lag med overvekt av U16-spillere er vårt fokus at klubbens juniorspillere (03-06) skal delta i aldersbestemt NM, spille mot andre på samme alder og utvikle seg på eget nivå. U19 NM er en flott arena der unge og talentfulle spillere fra hele Norge møtes og konkurrerer. Det er også stedet å vise seg frem for landslagstrenere, både for U16, U18 og U20. Vårt mål er å gi alle lag god motstand og ha det gøy i turneringene.

 

Kom gjerne til Leikvollhallen i Asker og hei på oss helgen 22.-24.4.!

 

Tekst/foto: R Kristoffersson
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Halldrift Bestum