U16NM: 2 x bronse for Ullern

Postet av Ullern Basket den 1. Mai 2022

Ullern er heldig ved å ha en såpass sterk 2006 årgang på jente og guttesiden. Begge lag viste før og i U16NM at de med rette tilhørte på forhånd til favorittkretsen. Dessverre fikk begge en liten dyp i semifinalen, men skuffelsen over mistet finaleplass ble brukt som motivasjon for å sikre bronse. 


J16 slo EB85 igjen etter gruppekampen, denne gangen suverent med 62:40 etter å ha tapt i en krimi av en semifinale mot Kjelsås med 52:57. Aurora Toyomasu skåret vanvittig sterke 24 poeng - hele 4 trepoengere - mot Kjelsås men det hjalp ikke siden Kjelsås forsvarte bra mot de andre Ullernspillerne. Finalen ble forøvrig heler ikke noe for svake nerver, Kjelsås kollektivet slo Ulriken og toppscorer Anna Wikstrøm - 49 poeng i finalen! - med 84:82. Fanny Dyngeland-Sundén ble valgt i Allstar Teamet etter en famøs turnering.


G16 var de store forhåndsfavoritter men ble dessverre slått ut i semien av Sandvika med sifrene 62:66. Ullern ledet etter tre meget ujevne omganger (17:13;8:27;26:8) med 3 poeng men greide ikke å hale i land seieren. Det er synd for landets hittil desidert beste G06 lag som ikke har tapt en eneste seriekamp i 06 eliteserie i de siste årene og som heftet seg bra i SaniaCup tidligere i april. Sandvika tapte deretter en spennende finale mot Centrum. Oscar Hallebust kom med på Allstar Teamet.


Vi gratulerer begge lag med bronse! Og Fanny og Oscar med plass på Allstar team!


https://www.basket.no/nyheter/2022/gullvinnerne-vil-ut-i-europa/

https://www.basket.no/nyheter/2022/centrums-forste-u16-gull/
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.