Stine Røisheim takket av som styreleder i Ullern Håndball

Postet av Ullern Idrettsforening den 1. Mai 2023

I  årsmøtet vårt nylig takket vi av styreleder Stine Røisheim for innsatsen for Ullern Håndball - og Ullern IF - de siste fem (!) årene! 


Stine Røisheim tok over styrevervet etter Randi Kvissel Haugen i 2018, da som mamma til håndballjente i 05-kullet og  etter hvert også fotball-/håndballgutt. 

Det manglet ikke på spennende utfordringer for Stine disse årene, for i innspurten av en lang prosess med nye Ullern Flerbrukshall, kom koronapandemien seilende på en fjøl (eller et fly fra Italia kanskje..) - og ikke før hadde vi fått "nøkkelen" til hallen så var håndballen så godt som satt på pause. Først i Ullern, så i hele Norge. 

Det ble et par krevende annerledesår, men Ullern kom seg helskinnet gjennom, uten for mye frafall av både spillere og støtteapparat for øvrig, takket være - sier Stine, kreative og engasjerte trenere som fant  gode og kreative alternativer til halltrening som holdt spillerne i gang, både sportslig og sosialt. 

Stine har vært en viktig bidragsyter på mange områder i sin tid i styret. Vi fikk på plass en sportslig leder og en meget god og gjennomarbeidet sportsplan, vi har en god samarbeidsavtale mellom Ullern Håndball og Aker Topphåndball. Vi har etablert Ullerns Allidrettstilbud i samarbeid med de øvrige idrettene i Ullern, et tilbud til de yngste målgruppene i og rett før førskolealder med trenere fra klubben som primus motor for aktiviteten. Stine har sloss for treningstider i hallene på våre vegne, bidratt til samarbeidet med Haslumcup som vår felles dugnad, vært med å flytte fellescupen vår fra Slottsfjell til Fredrikstad, og bidro også til å sette dommerarbeidet mer i system. Vi har også fått på plass daglig leder i full stilling etter mange år i delt rolle. Stine bidro også inn i IF-styret som vår representant - og har generelt rett og slett bare engasjert seg i alle tenkelige saker som bidrag til barn og unges muligheter i Ullern Håndball, inn mot Bymiljøetaten, Håndballforbundet osv. 

Det var alltid noe på gang, og for Stine ble det vanskelig å gi seg. Så Stine har nok stilt til gjenvalg lengre enn hun først tenkte. "Skal bare" - og glade er vi for det. Stine er en ryddig, strukturert og tøff dame med bein i nesen, og hun fikk til mye i løpet av de 5 årene hun "tjente" Ullern Håndball.  

Stine sa selv dette i årsmøtet: Klubben hadde aldri vært det den er uten engasjerte ressurser i og rundt organisasjonen. Det legges ned mange timer med frivillig innsats fra spillere, foreldre og andre bidragsytere. Dette gjøres for å skape bærekraftig drift, et trygt og godt miljø, bra samhold og gode resultater. Tusen takk til dere alle!


Du skal ha tusen hjertelig takk for innsatsen Stine, nå rykker Tonje Haugen opp til ledervervet, og i løpet av uken skal vi presentere hele styret i Ullern Håndball. 


På vegne av dine styremedlemmer og venner i Ullern Håndball,

Tonje & Gøril 

Foto: Gøril - av avtroppende Stine og påtroppende Tonje


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.