Ensom juleaften? Ullern IF åpner dørene og inviterer til gratis julegrøt. Møller Bil Oslo Vest kjører deg til døra!

Postet av Ullern Idrettsforening den 11. Des 2023

Det går raskt mot jul og kanskje det er noen som gruer seg for å være alene denne dagen? Kom gjerne til oss og Ullern Flerbrukshall i 3.etasje. I samarbeid med Møller Bil Oslo Vest så inviterer vi til gratis julegrøt mellom 11.00 og 14.00 juleaften. 

Vi bryr oss om lokalsamfunnet vårt og ønsker ikke at noen her skal føle seg ensom juleaften.

Idretten har en unik plass i lokalsamfunnet og vi ønsker nå at vårt idrettsanlegg med hyggelige fasiliteter skal være den viktigste møteplassen også "utenfor banen!", sier daglig leder Alexander Aas. Ja, vi ønsker at idrettsanlegget også skal være en møteplass for alle, både ungdommer, ensomme og eldre. Vi ser at det er tøffere tider for mange og vi ønsker å vise at vi bryr oss om menneskene her på Ullern, sier han. Det er jo også fint at Møller Bil Oslo Vest tilbyr seg å hente dem som trenger dette og hjemkjøring etterpå. Dette kan koordineres om du enten ringer eller sender sms til 92 69 67 16.

De som er alene og som gjerne ønsker litt selskap samt julegrøt er hjertelige velkomne. Det er hyggelig om du sender en sms eller ringer til 92 69 67 16 om du ønsker å komme. 

Vi ønsker alle en riktig fin førjulstid.

Beste ønsker fra Ullern Idrettsforening.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.