New sheriff in town

Postet av Ullern Basket den 10. Mai 2024

Vår kjære administrative leder Michael Söderström, har dessverre valgt å flytte tilbake til Sverige. Michael skal jobbe for Ullern Basket frem til sommeren. Et utvalg fra styret i Ullern Basket har kjørt en ansettelsesprosess for å finne hans erstatter. Blant mange dyktige søkere har vi nå valgt Joakim Liebig som etterfølger til Michael. Joakim er mangeårig spiller i Ullern Basket, har vært med på aldersbestemte landslag og har også gjort seg meget positiv bemerkbart som trener. Han er 21 år og studerer økonomi og ledelse for andre året på Høyskolen Kristiania. Siden jobben ikke er på fulltid, antar vi alle at kombinasjon studium med administrativ klubbledelse kommer til å gå kjempefint.Det blir en myk overgang mellom Michael og Joakim, frem mot sommeren vil Joakim og Michael jobbe tett sammen for å få overført og dokumentert Michaels mangeårige kompetanse. Offsisielt overtar Joakim fra juli 2024.


Fra "administrativ leder" til "klubbleder"

Klubben gjør samtidig et begrepsteknisk skifte: den noelunde tungvinte  tittelen "administrativ leder" erstattes med den lettere tittelen "klubbleder". Ny epost-adresse aktiveres nå stiling offisielt overtas.


 
Vi ønsker Joakim masse lykke til i den nye jobben og takker Michael for mange flotte år i Ullern! 

Gi Michael en klem og hils Joakim velkommen på Ullern sin sesongavslutning 12.juni!

På bilde fra venstre: avtroppende administrativ leder Michael Söderström, klubbleder Joakim Liebig, sportslig leder Ståle Frey, styreleder Svein Sollie.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.