Ny Loppetassen-runde i Ørakerhallen 16. mars

Postet av Ullern Håndball den 3. Mar 2019

Lørdag 16. mars har vi en ny Loppetassen-runde for våre aller yngste lag - født i 2011 og 2012. Her møtes naboklubbene våre til kamptrening og sosialt samvær i Ørakerhallen en hel dag - full av aktivitet! 


Loppetassen er ingen spøk! Det er innmarsj 2 ganger i løpet av dagen, hvor alle lagene presenteres og turneringen settes i gang. Her spilles det kamper på 1x15 minutter på 2 baner hele dagen. 

Loppetassen spilles med 4 spillere pr. lag - hvor målvakt også er med i angrep, slik at det "angripende" lag har overskudd på 1 spiller mot forsvarende lag. Vi har våre yngste dommere på banen for å passe på at spillerne lærer seg grunnreglene ved kamp, for noen er dette første gang det spilles håndballkamp, og det er mange regler som skal innføres da. 

Her er det ingen tapere - alle er vinnere, og det deles ut medaljer til alle deltagere i høytidelig seremoni ved slutten av hver halvdel av dagen. 

Har du ikke sett våre aller yngste spillere, så anbefaler vi absolutt at du tar deg en tur innom - for søtere gjeng med spillere har vi ikke i Ullern Håndball! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.