Selge bolig? Støtt Ullern - bruk Nordvik Eiendomsmegling!

Postet av Ullern Håndball den 10. Apr 2019

Vi i Ullern Håndball er stolte og glade over å ha Nordvik Eiendomsmegling som en av våre sponsorer. Og nå søker vi deg som skal selge bolig eller kjenner noen som skal det, og som trenger eiendomsmegler!


Nordvik har siden 1989 vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo, og har i dag 15 kontorer som dekker Oslo, Drammen, Romerike, Asker og Bærum og Bodø. Nordvik har en ambisjon om å ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre, for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre. 


Sammen gjør vi nå en aktivitet med Nordvik Eiendomsmegling, med mål om å la våre medlemmer i Ullern Håndball, venner og familie, stifte bekjentskap med Nordvik Eiendomsmegling dersom noen har salgsplaner der Nordvik er representert. 

Nordvik ønsker nemlig å gi 10% av vederlagsinntektene ved salgsoppdrag som inngås blant medlemmer, venner og familie før 1. august 2019 til Ullern Håndball!  

Så skal du selge bolig eller kjenner noen andre som gjør det, tips dem om denne aktiviteten - og gjør en avtale med Vebjørn Myhre eller Børre Gåsvær i Nordvik, og fortell dem at du har sett flyeren som ligger under! Lik og del rett og slett, her kan vi sammen få til noe veldig bra for klubben! 

Les mer i teksten under eller åpne vedlegget for en mer lesevennlig versjon og for å printe ut eller videresende til aktuelle mottakere.  Tusen takk for ditt bidrag til å spre denne aktiviteten! 

Nordvik Eiendom - Ullern.pdf

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.