Ørakerhallen endelig åpen igjen!

Postet av Ullern Håndball den 29. Okt 2019

Denne uken åpnet endelig Ørakerhallen igjen etter den uheldige vannskaden vi fikk i forbindelse med vedlikehold av parketten her tidligere i sommer. Men nå har hallen fått et supert nytt sportsdekke levert - en uke før tidsskjema - av Egas Sport! 


Og ikke før hadde vi fått tilgang til hallen var det igjen yrende liv med barn og voksne fordelt rundt i hallen. Styremøte i kiosken, spillermøte for Aker-gjengen i en ende av gangen, Jenter 2006 og 2007 med styrketrening i den andre enden av gangen - og flere lag hadde sin første trening på nytt dekke utover ettermiddagen. Det er akkurat sånn vi liker det - yrende liv i hallen! 

Vårt nye gulv virker veldig bra, men for å holde gulvet er det viktig at vi alle sammen er forsiktige med det. Blant annet er det ikke bra å få småstein og grus inn i hallen -  og utesko er fra nå BARE tillatt på tribunesiden - og ikke på banen der vi trener. Det vil også bare være tillatt å benytte vannbasert klister her fra nå, så styret og hallansvarlige jobber nå for å sanke inn avtaler med alle lagledere - og har laget et informasjonsskriv til alle spillerne sånn at vi alle er bevisste og er flinke til å ta vare på det nye gulvet. 

Nye treningstider er lagt ut på siden - bare med mindre justeringer fra det vi publiserte i sommer for høsten - før skaden inntraff. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.