Uke 6 - Masse kamper til helgen!

Postet av Ullern Fotball den 1. Feb 2020

Vi ønsker februar velkommen og at det er bare 1 mnd til det nye bygget skal være klar for bruk, vi gleder oss alle til å flytte inn i vårt nye "hjem" med alle fasiliteter vi kan drømme om. Det blir helt rått! 

Mens vi venter på det må vi tenke litt over hvordan vi allerede tar vare på vårt eget utstyr; bruker vi kun hatter det står G06 på eller drar vi med oss masse av andre sine hatter, leter vi godt etter våre baller og gjør alt vi kan for å ikke miste utstyr som er avgjørende for at vi skal kunne ha gode treninger? Svaret er ikke klink ja på det i alt for mange tilfeller, med nytt bygg er det dumt å ta med seg dårlige vaner. Så vær ditt ansvar bevisst, både når det gjelder våre grupper sitt utstyr, klubbens utstyr og i rom vi oppholder oss i, enten det er treningsrom eller garderober.

Til helgen er det duket for godt med kamper igjen før det blir to helger helt fri rundt vinterferien. Så utrolig viktig at folk sørger for å være tilgjengelig når det er kamper, og så langt det lar seg praktisk og fornuftig gjøre å reise bort når det er frihelger. Med 4 lag påmeldt i serien til våren så trenger vi alt og alle på plass. 

Ekstra moro å se flere og flere på banen på egenhånd, både alene og med flere!:)) 

Lør 8.feb

Kretslagssamling: Jacob, Ellef, Brage og Emil S. 

Kl.10.30 - Lag 3/4 vs Heggedal på CC Vest Arena i Vinterligaen. Oppmøte kl.10.00. Tropp: Henrik W, Anders, Jens, Nico P, Adrian, Linus, Chris B, Noah, Chris S, Nour, Falk, Nicholas, Henrik A

Kl.12.00 - Lag 1 vs Lillestrøm 1 på CC Vest Arena. Oppmøte kl.11.30. Tropp: Proto, Gustav, Christian, Jon, Ken O, Tollef, Andreas, Fredrik, Estin, Theo og Storm. 

Kl.12.50 - Lag 2 vs Lillstrøm 2 på CC Vest Arena. Oppmøte kl.12.20. Tropp: Keeper?, Adrian, Frithjof, Philip, Oscar D, Teo, Seb, Thomas, William, Dani. 

Søn 9.feb

Kl.09.00 - Frokost TG.1 og lett restitusjonsøkt. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse, fotballtennis og 1000 berøringer. 

Kl.10.30 - Lag 3/4 vs Stabæk på Nadderud (Banen ved KIWI) i Vinterligaen. Oppmøte kl.10.00. Tropp: Henrik W, Anders, Nico P, Linus, Chris B, Noah, Adrian, Nour, Falk, Nicholas, Henrik A, Preben, Jonas L0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc