Luckman tar over TG.2.

Postet av Ullern Fotball den 7. Mar 2024

Hei alle sammen

Nå som Ludvig desverre måtte gi seg på grunn av ny stilling på jobben, så tar jeg over hovedansvaret for G08 TG.2. 
Jeg startet som fotballtrener her i Ullern ikke lenge etter sommeren 2022 var over. 
Til å begynne med ble jeg med som en del av trenerteamet på G2012 og G2016. 
Kort tid senere ble jeg også med som en del av trenerteamet på G&J 2018 og G2013, og siden slutten av sommeren 2023 har jeg vært en del av G07 TG.2. De siste månedene ble jeg også med for å hjelpe Ludvig her på G08. Jeg er fortsatt med i trenerteamet på alle disse årskullene minus G07 så det ikke kolliderer med G08, samt gir meg mer tid og energi til å ha mer fokus på G08. 

Fotball har vært en del av mitt liv så lenge jeg kan huske, jeg har selv spilt fotball fra jeg var liten gutt til jeg var 26 år da mye jobb og skader gjorde at jeg valgte å gi meg som aktiv spiller. Motivasjonen for å bli trener var et savn til fotballen og alle aspektene det har med seg, og forhåpentligvis bidra på en positiv måte for alle jeg jobber med. 

Jeg gleder meg til å komme i gang, og bli enda bedre kjent med alle spillerne og stifte bekjentskap med dere foresatte. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi utvikler oss, har det gøy og blir en god gjeng. 
Det er bare å kontakte meg hvis dere har noen spørsmål eller lurer på noe. 

Mail: c.luckman@live.com
Mobil: 47966202


Mvh


Christian Luckman
G15: Sterk seier og tabelltopp etter 4-3 seier mot Skeid

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Ullern G15 inntok tabelltoppen i 1. divisjon etter en sterk seier mot Skeid onsdag kveld på Ullernbanen. Det skulle vise seg å bli en meget tett og jevn kamp, med spenning helt inn. Ullern startet kampen godt og tok ledelsen etter 16 minutter ved Alexander Loly på en dødball. Det varte imidlertid ikke lenge før Skeid utlignet til 1-1. Like etter det var Ullern frempå igjen og tok tilbake ledelsen etter en god prestasjon av Leart Mehaj. Stillingen holdt seg frem til pause, og vurderingen fra Ullern-benken var at det var en solid gjennomført omgang. Samtidig fremstod det som en kamp hvor spillet bølget mye frem og tilbake, og hvor det gjennom å være litt flinkere til å vurdere når man skulle spille direkte fremover og når man burde ta vare på ballen, kunne være mulig å ta enda mer kontroll over kampen.

Fjellman avgjorde på slutten

Etter at dommeren blåste i gang andre omgang tok det ikke lang tid før Skeid nok en gang utlignet. I minuttene som fulgte fikk også Ullern et gult kort, og måtte dermed klare seg med ti spillere en periode. Kampen fortsatte å være tett og jevn hvor det virket å kunne vippe begge veier helt til Philip Fjellman tre minutter før full tid dukket opp og tok Ullern tilbake i føringen. På overtid var Fjellman frempå igjen til 4-2, men det hele ble ulidelig spennende i sluttsekundene etter at Skeid like etter kontret inn 4-3. Ullern holdt likevel unna og kunne juble for tre poeng og en foreløpig tabelltopp. Til uken venter Hasle/Løren som neste test for våre G15-gutter.