Uke 6 - Dobbelkamp og Telenor Arena 3v3 Ullern Cup

Postet av Ullern Fotball den 1. Feb 2020

Vi legger bak oss en solid helg med god matching og ser frem mot en ny kamphelg før treningsleiren er rett rundt hjørnet med all sin prakt. Lov å begynne å glede seg nå! 

Noen enkle påminninger: 

  • Lue, buff og hansker SKAL være på ved øktstart. 
  • Ved møter og kamper møter vi i vår hvite overdel. 
  • Å ha 100% klart utstyr til trening er avgjørende for å ikke kaste bort tid. 

Husk å sjekke om du har betalt: Grunnavgift, Sats vinter og for de som skal på Barca kamp i Spania billetten til kampen. 

Vi gratulerer samtidig kullet med sine første medlemmer i G19 stallen i Ole Dokken Skrivervik, Bendik Foss Evensen og Mathias Enge Railo. Ole og Mathias debuterte like godt på B laget i helgen. Så sjanser åpner seg for andre og vi gleder oss til å se hvem som griper sjansene som melder seg. Handling på feltet er det det handler om. 

MERK! Lørdag kjører Kent dugnad på CC Vest. Så dette blir en helg med full rulle før vi skal ha to frihelger, en i Spanien og en helt off i uke 8. 

Søn 9.feb

Kl.13.30 - Lag 2 vs Ull Kisa på Jessheim. Oppmøte kl.12.45. Tropp: Maks, Casper, Sletten, August, Ludvik, Henrik, Slåstad, Johannes, Samuel og Johan + 3 fra G05. 

Kl.14.00 - Lag 1 vs Haslum på CC Vest Arena. Oppmøte kl.13.00. Tropp: Mats, Cleve, Jonatan, Ferd, Jonas, Talstad, Peter, MJ, Simen, Stinus, Didrik og Ivers. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc