Uke 7 og så vinterens store ufargede ark

Postet av Ullern Fotball den 9. Feb 2020

Helger, inneklemte fridager, ferier og hull i timeplanen på skolen. Hva er alt dette? Det er muligheter til å få gjort de ekstra skuddene i hjørnet, vridd de 10.000 frisparkene over et 7er mål og i krysset, spille 5v5 med lagkamerater på Ullernbanen og avslutte dagen med en brutal styrkeøkt i treningsrommet. Eller ikke......

Vi nærmer oss vinterferien, værmeldingen er helt perfekt (for oss som vil ha grønn bane vel å merke) og det er 9 fulle dager med uendelige muligheter til å pusse og polere på ens ferdigheter både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Valgene er enkle; sove dritlenge vs trene når alle andre sover, sitte oppe halve natten vs sove for å trene tidligere, FIFA med venner vs 5v5 på banen med venner, bedre på 360 med twin tipp vs perfeksjonere innleggsfoten og sånn kan vi fortsette i en evighet. Det fine er at begge deler er helt ok, det er dine mål og din støtte hjemmefra som avgjør hva du ender med. Ønsker du å bli bedre enn folk fleste, så kan du ikke gjøre som folk flest. Ønsker du å bli som folk flest så gjør du som folk flest. Dine mål avgjør det, min jobb er å presisere hva som må til for å nå de målene, så alle vet og alle helt fritt kan velge. 

Etter denne uken er neste trening 25 februar igjen. Så ønsker alle en prima ferie og dere/spillerne må bare ta kontakt med meg, Mush, Matthias, Dennis, Daniel og Øystein om det skulle være noe. 

Ons 12 feb

Fri/egentrening

Tors 13 feb

Kl.18.00 - Trening TG.2. Innhold: Omställning från angrepp till försvar samt försvarsarbete i olika led. Spel 7vs7/5vs5 90 min + rydde og evaluere. 

Kl.17.30 - Trening TG.1 I TELENOR ARENA. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse i roller over i øvelsen mot mål med to sider og spill 11v11 på halv bane i soner. 

SUP: Ole, Proto, Emil, Gustav, Ken Ole, Ellef, Andreas, Theo og Storm. 

Fre 14 feb

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Försvaretsgrundprinciper och spel 11vs11/9vs9 90 min + rydde og god ferie! 

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse 3v1 og 4v4 konkurranse med vegger. 90 min + rydde og god jul! 

Neste treningsdag tirsdag 25 feb. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc