Heggedal vs MSB

Postet av Ullern Fotball den 17. Apr 2019

Tirsdag før palmehelgen – og en ny kampmulighet for Ullern Senior B i 4.divisjon. Denne uken gikk turen til fagre Heggedal, hvor hjemmelaget endte sitt cupeventyr mot Ullern MSA noen dager tidligere, og ble antatt å stille noe revansjelystne til ny dyst mot de vakre Ullerntrøyene. Heggedølene har for øvrig nylig tatt beslutning på sammenslåing med naboklubb Vollen, uten at nettopp DET fikk større betydning for tirsdagens match.

Heggedal kunstgress er imidlertid viden kjent for sine gufsne forhold der banen ligger plassert i et kuldehøl langs Røykenveien, en langpasning fra fylkesgrensa mot Buskerud – og skuffet heller ikke denne kvelden; Hardbarkede hjemmepublikummere iført dunjakker og strikkeluer klarte seg gjennom 90 minutter, men flere tilreisende i småsko ble observert i retning parkeringsplassen litt ut i 2.omgang.

Ullerns kamptropp besto for øvrig denne kvelden av 10 mann fra A-troppen, 3 stykk nedkjølte juniorspillere, samt 1 gammel storhet fra C-troppen. I sum antar vi bortelagets snittalder lå minst 10 år under Heggedals. Hjemmelaget stilte som normalt med en rekke småbarnsfedre i 30-årene med delvis bakgrunn fra spill i høyere divisjoner. Og hjemmelagets rutine veiet tungt i 1.omgang. Hele 4-1 til pause ble notert i protokollen. 2.omgangen tilhørte Ullern, som trumfet Heggedals rutine med påskrudde hoder og dobbel kondis. Dessverre var det ikke tilstrekkelig for 3 poeng – men 5-3 som sluttresultat får noteres som OK etter en slapp kampstart.

MSB trener Alexander Bendiksen har følgende kommentar; kampbildet ble akkurat som spådd, men dessverre havner vi under med 3 mål til pause i stedenfor det ene vi kunne tillate oss og kampen er på sett og vis tapt i løpet av første omgang. Vi er likevel svært nære 4-4, men er litt for udyktig på siste 1/3 av banen. Heggedal er gode offensivt, men ditto dårlige defensivt - dette er noe vi burde klart å utnytte i større grad.

Ullern sine mål ble skårt av: Jacob Wilhelmsen (bilde), Erlend Vangdal og Eirik Heggdal Evensen.

Vi takker Heggedal og dommertrio (for kvelden bunnsolid!) for kampen og gleder oss til å ta i mot Manglerud Star tirsdag 23. april.