G19: Begynte året med seier

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

Interkrets B-laget Skjetten måtte reise hjem fra CC Vest Arena med 0-3-tap i sekken lørdag ettermiddag.

Ullerns G19-lag rakk å spille tre fine treningskamper mot henholdsvis Follo, Nordstrand og Grorud før nyttår. Det er fortsatt fullt av gjenværende kamper i vinter, og på lørdag var det duket for den første i 2020. Akershus-laget Skjetten, som rykket opp til Interkrets B forrige sesong, sto på motsatt banehalvdel. Til tross for at Ullern på ny møtte en motstander fra divisjonen over, hadde hvit- og rødtrøyene fra Oslo vest brukbar kontroll i store deler av kampen. Så da sto det til slutt 3-0 i favør hjemmelaget da dommer Fillipsveen blåste i fløyta for siste gang.

- Vi gjør en solid førsteomgang der vi stort sett har full kontroll og bygger mange gode angrep på en tålmodig nok måte; det er selvsagt fint, og spesielt siden vi har øvd på det den siste tiden. Før kampen hadde vi fokus på det høye presset vårt i tillegg, og det lyktes vi relativt bra med, synes jeg, sier hovedtrener Anders Johansson til Ullern.no.

Hawaii i andre omgang

Faktisk kunne det blitt mer enn 3-0 til Ullern denne lørdagen. Skjetten hadde to redninger på strek. Bjerknæs traff stanga i sluttminuttene. Og i tillegg hadde Ullern flere sjanser fra veldig kloss hold. Likevel er det rom for forbedring etter dagens prestasjon.

- Guttene har riktig kommet frem til konklusjonen om at vi faktisk hadde mer å gå på i dag. Vi har litt for mange enkle balltap – særlig i andre. Og siden Skjetten gir oss svært mye rom utover kampen, velger vi litt for ofte å gå fremover på tidspunkt der vi bør bevare ball for å spare litt krefter og for å skape enda større sjanser enn den som umiddelbart foreligger, oppsummerer Johansson.

- Men det er veldig positivt at vi fortsatt har ting å ta tak i etter å ha slått en Interkrets B-motstander 3-0, skyter han til.

Ny angrepsspiller debuterte

I løpet av vinteren har flere nye spillere kommet inn garderobedørene til Ullern G19. Også i dag debuterte en ny spiller: Martin Sending Slåtsve. Han kommer fra Bærum og er sisteårs junior i år.

- Martin er en angrepsspiller som kan bekle flere posisjoner fremst i banen, og er således en veldig fin tilvekst til stallen vår. Han har vært svært god på trening den siste tiden, og viser en fin figur i dag. I tillegg virker han å være veldig motivert, så vi gleder oss til å se fortsettelsen i Ullern-drakta, sier Johansson om karen som var indreløper i dagens startoppstilling.

Neste kamp for Ullern-guttene er førstkommende lørdag, altså 18. januar, kl. 14:00 på CC Vest Arena.

Ullern XI (4-5-1, fra høyre): Wold – Jørgensen (Lindeman fra 70.), Gallo, Skrindo, Haugen – Hagen, Slåtsve (Bjerknæs fra 60.), Lode Pedersen (Oma fra 70.), Vachaud, Leikvoll (Ihlen fra 60.) – Foss Evensen

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc