G19: Sterk seier mot Lyn

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2020

Adrien Vachaud, Henrik Lode Pedersen, Markus Dahl Jørgensen og resten av Ullern G19 kunne juble for seier for andre helg på rad.

Lørdag møtte Ullerns juniorer Lyn til treningskamp på CC Vest Arena. Etter å ha tapt det forrige oppgjøret mot Lyn, i Interkrets B i høst, var det en revansjesugen gjeng som entret kunstgressmatta i hvite og røde Ullern-drakter. Og revansj fikk de. Oppgjøret endte til slutt med 3-2 til Ullern - langt fra ufortjent sett ut fra sjansestatistikken. Men kampen bølget frem og tilbake. 0-1 ble til 2-1. Og 2-1 ble til 2-2. Til slutt trakk Ullern det lengste strået og avgjorde med nok en cornerscoring til 3-2. For øvrig den sjette scoringen på dødball på de fem kampene laget har spilt i vinter.  

- Først og fremst veldig fornøyd med innsatsen til alle på laget, vi går utpå og løper fra start til slutt. Tror dette er mye av grunnen til at vi går seirende ut av kampen. Jeg synes vi viser karakter når vi havner under, snur kampen for så at Lyn reduserer, før vi avgjør kampen på noe som lenge har vært en svakhet for oss, sier William Haugen, lørdagens Ullern-kaptein.


- Til slutt vil jeg trekke frem (Mathias) Railo som viser null respekt for motstandere som er både ett og to år eldre, skyter han til. 

William Haugen, kaptein mot Lyn. Foto: Trude Dahl Jørgensen

Ny, tøff test venter

Denne helga har G19-laget faktisk to oppgjør. De som ikke spilte mot Lyn på lørdag, spiller mot Kjelsås på søndag. 

- Vi begynner å få en stor tropp, og da er det viktig å gi nok god matching til alle. Det som er kult er at vi har flere i kampen mot Kjelsås som er høyaktuelle for en startposisjon i elleveren vår. Vi har dermed en fin konkurranse om plassene, og det lover godt akkurat nå, sier Anders Johansson, G19-trener, til Ullern.no. 

Neste helg møter juniorgruppen Lommedalen hjemme på lørdag og Stabæk borte på søndag. Sistnevnte er antakelig den tøffeste testen i hele oppkjøringen for Ullern, og guttene gleder seg til å forsøke å ta nok en skalp mot naboene fra Bærum. 

- Vi fikk en veldig lærerik kamp mot Lyn, der vi får testa oss skikkelig både offensivt og defensivt mot en god motstander. Selv om vi vinner - etter min mening - fortjent, og består de testene vi blir satt på i ganske stor grad ganske ofte, så er Lyn gode nok til å gi oss mange utfordringer. De har sine sjanser de også, og vi kommer til å bruke denne kampen godt for å lære mest mulig inn mot Stabæk - og inn mot sesongstarten, sier Johansson. 

- Per nå så har vi tatt noen fine steg i det offensive spillet vårt, der vi har flere måter å skape sjanser på enn da vi begynte i november. Og presset er på riktig vei, både når vi presser lavt og når vi går høyere. Vi gleder oss til å demonstrere at vi kan få til ting mot Stabæk også. Vi spiller ikke kampen for å "henge med" eller spille uavgjort. Det er ikke vår stil, avslutter G19-treneren. 

Ullern XI (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Jørgensen, Gallo, Skrindo, Haugen (K) - Hagen, Lode Pedersen (Oma fra 80. min.), Railo, Vachaud, Leikvoll (Slåtsve fra 70. min) - Ihlen (Dokken Skrivervik fra 80. min.)

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc