G19: En strålende juniorlørdag!

Postet av Ullern Fotball den 8. Feb 2020

Denne helga hadde Ullerns juniorgutter to kamper rett etter hverandre; først møtte G19-2 Heming borte, og deretter var det duket for G19-1 mot Kolbotn hjemme på CC Vest Arena. Begge motstanderne er førstedivisjonslag i 2020-sesongen, så det skulle bli en fin test for å se hvor juniorgruppa står per dags dato sammenlignet med sine motstandere.

Jevnt på Hemingbanen

G19-2 var ventet en tøff kamp borte mot naboklubben Heming. I 2019 møtte nemlig andrelaget til Ullern hvit- og grønntrøyene borte i OBOS cup, og da endte det med en ganske fortjent 3-1-seier til Heming. 

- Heming har et fysisk bra lag og er fulle av innsats, så jeg ventet at de skulle bli en tøff utfordring - noe vi selvsagt tar imot, sier hovedtrener for G19, Anders Johansson, til Ullern.no. 

Denne gangen ble det også tomålstap, men for Ullern-guttene var det var slettes ikke noe å grave seg ned for. Et svært ungt Ullern-mannskap holdt veldig godt stand mot større Heming-spillere, og ble på ingen måte utspilt. Det sto 0-1 helt til det 92. minutt, da en feil i egne rekker forærte Heming sin andre scoring for dagen. 

- Jeg synes vi gjør veldig mye bra. Vi kommer til en rekke gode situasjoner offensivt grunnet godt spill, og det er det viktigste akkurat nå. I andre omgang evner vi å bevare- og bruke ballen mye bedre i laget enn i første, for da ga vi den vekk altfor enkelt. Presset vårt er også ganske bra, i alle fall i store perioder, og vi lar aldri Heming dominere kampbildet over lengre tid. Når det er sagt, så har de et par store karer som gjør enhver dødball imot veldig farlig - det er også det vi slipper inn 0-1 på - og samtidig blir de da veldig vanskelig å skape store sjanser på, oppsummerer Johansson. 

Det er verdt å merke seg at Ullern i dag manglet 8 sentrale spillere fra den totale troppen. Det medførte at G19-2-kampen inkluderte 5 gutter fra G16: Stinus Aas, Marcus Jordet, Andreas Jørgensen, Jacob Cleve Broch og Ferdinand Wien Algarheim.
- Alle klarer seg fint på dette nivået, og det er gøy å se, sier Johansson.

Ujevnt på CC Vest

Førstedivisjonskollega Kolbotn var et mer ubeskrevet blad for Ullerns del. Men akkurat i dag så det ut til å være divisjonsforskjell på lagene. Kampen endte til slutt 11-1 i favør Ullern. Og fullt fortjent.

- Gutta gjør en veldig bra kamp. Jeg er stolt over innsatsen og fokuset de spiller med i dag, uavhengig av hvor mye vi leder. Sett bort fra mindre perioder i løpet av kampen går det meste på skinner, egentlig. Både offensivt og defensivt. Det var gøy å se på fra benken, og jeg håper det blir like gøy å se oss mange ganger i år, sier Johansson. 

- Og Kolbotn blir nok preget av at de får mange mål imot på ganske kort tid. Jeg er sikker på at de reiser seg utover mot seriestart. Vi skal ikke ta lett på dem neste gang, for det har vi ikke råd til.

Se William Haugen, G19-1-kaptein for dagen, sine tanker om Kolbotn-kampen i et videointervju på Ullern IF Fotballs Facebook-side.


Ullern - Heming XI (1-4-5-1 fra høyre): Benestad (Brauti fra 45.) - Davidsen, Oma, Algarheim, Lindeman (K) - Aas, Bjerknæs, Kjenaas, Andreas Jørgensen, Cleve Broch - Slåtsve (Jordet fra. 65.)

Ullern - Kolbotn XI (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Smedsrud, Gallo, Skrindo, William Haugen - Hagen, Markus Jørgensen, Ågnes (Fredrik Haugen fra 75. min.), Vachaud, Leikvoll - Ihlen (Nilsen fra 55. min.)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc