Uke 7 og raka vegen til Spanien

Postet av Ullern Fotball den 8. Feb 2020

Dessverre ble vi for strekt denne helgen da G19 trengte ganske mange spillere fra oss, dette forplantet seg nedover til oss og endte med 10 mann til lag 2 kamp da det i tillegg kom både godkjente og ikke godkjente forfall. Men vi fikk gjennomført alt og må bare ta hensyn til dette gjennom uken så vi alle er klare for avreise spanien på lørdag morgen. 

Da kan vi bare begynne å glede oss til en full uke med fotball, sosialt og kulturbygging. I denne saken finner du også en grov skisse over uken der nede. Det blir en fyldig meny av godbiter både på banen og utenfor banen. Vi har valgt å ikke bruke tusenvis av ekstra kroner på treningskamp da det alt for ofte er veldig ymse motstand en ender med, en kamp er 5000kr + og de pengene kan vi utnytte langt bedre på andre måter. 

Vi bor i hytter på 4 personer per hytte på en stor campingplass med gåavstand til alt: Treningsfelt, matservering, treningsstudio, SPA, "sentrum", havet og øvrige fritidstilbud plassen har. Det gjør alt veldig praktisk. 

Reglene er få og enkle på tur: 1) Tidspunkter er absolutte. 2) Rusmiddel er ulovlig ut fra norsk lov. 3) Normal folkeskikk på tur med logoen på brystet - respekt for ansatte, andre gjester og materiell der vi bor. Konsekvenser er også enkle. Brudd på 1 eller 3 fører til ekskludering fra aktivitet og brudd på 2 fører til ekskludering fra turen på egen regning, altså hjemsending om ikke opplegget til de som evner å oppføre seg blir forringet. Ta en god prat med din sønn før avreise så går nok dette veldig fint. 

Kl.19.00 - Styrke overkropp i treningsstudioet. 

Kl.20.00 - 20.45 - Middag

Pakke for avreise neste morgen. 

Kl.22.00 - Hytte strøken og alt pakket. 

Kl.23.00 - Hytter stille, alle i seng og god natt. 

Fre 21 feb

Kl.05.00 - Bussen går til Barcelona Flyplass

Kl.09.00 - Fly til London

Kl.11.20 - Fly til Gardermoen

Kl.14.30 - Ankomst Gmoen

Kl.15.30 ish - Flytog

Kl.16.15 ish - Ankomst Lysaker

Vi oppdaterer etterhvert som vi nærmer oss. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc