Samarbeidet med Røa går videre med "Synrg" for J2007

Postet av Ullern Fotball den 10. Feb 2020

Annenhver søndag fremover vil treningsivrige jenter fra Heming, Vask, Ullern og Røa trene sammen på Røabanen med flinke trenere fra Røa. Med mye nytt på plass for årskullet i november, har Ullern ventet noe med disse øktene, men søndag var Anna Dokken Skrivervik, Ida Warg Moe og Marie Emilie Smedsrud på plass i vind og regn med friskt mot.

Denne søndagen fikk de ekstra god oppfølging siden de bare var 9 ivrige jenter, og 3 minst lige ivrige trenere i Jacob, Sebastian og Brad. De ble jobbet med både offensive og defensive ferdigheter i 2v2 og 3v2. Om Synrg (uttal på engelsk, så gir det mening) heter det: "The programme will offer a platform that challenges the mot eager players with a high skill level from each club"

"Jeg elser småspill, sa Marie-Emilie etter økta. Og Ida følger opp "ja, for da har vi ballen nesten hele tiden". "Det er kanskje de beste treningene på Ullern også, når det blir så høy intensitet", sier Anna.

Inspirert av engasjerte trenere og medspillere fra Vestre Aker, ble det en flott fotballdag, helt uavhengig av været....


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc