G19: Daniel og Junior på kontrakt

Postet av Ullern Fotball den 27. Mar 2021


Junior Kamul (t.v.) og Daniel Smedsrud (t.h) har begge signert kontrakt med Ullern fotball for 2021-sesongen. Foto: Anders Johansson/Trude Dahl Jørgensen 

 

I en tid der det er langt mellom fotballoppturene for breddefotballen generelt, tar Ullern G19 Påske med to gode nyheter å melde om: Daniel Smedsrud og Junior Kamul Chike Okoye har begge knyttet seg til Ullern for 2021-sesongen. Begge er født i 2002 og er dermed sisteårs juniorer.


- Kontrakten er som kjent et signal om at vi i klubben har trua på at spilleren kan være aktuelle å for A-stallen og kanskje A-laget vårt innen kort til, og at de nå er klare for å minimum hospitere med de fremste spillerne i klubben vår. Og det tror vi absolutt om både Daniel og Junior, så vi er veldig fornøyde med at de har signert for 2021-sesongen, sier juniortrener og A-lagsassistent, Anders Johansson, til Ullern.no. 

Nykommer og Ullern-gutt

For ivrige Ullern-tilhengere - i alle fall for følgerne juniorlaget - er Daniel Smedsrud et velkjent navn. "Dani" har vært i klubben så å si hele livet, og blir altså med på sitt siste juniorår også. Deretter bærer turen over dammen til USA for studier.  

Daniel Smedsrud i fullt firsprang mot Sagene i fjor høst. Foto: Trude Dahl Jørgensen 

 

- Daniel eksemplifiserer ordet "innsats" og er en ledertype på alle mulige måter. Før de andre har tatt på seg leggbeskytterne til trening, har han vært nede og sklitakla fire ganger. Han har en vinnervilje og et konkurranseinstinkt som få andre, og setter store krav til seg selv først og så til medspillerne. Vi gleder oss alle til å se hva han og laget klarer å utrette i hvitt og rødt i 2021, sier Johansson. 

I tillegg til at Ullern-gutten Smedsrud er på plass, har også en nykommer tatt store steg i rekkene - i lynfart. I vinter kom gutten med det flotte navnet Junior Kamul Chike Okoye på besøk, etter å tidligere ha spilt for Follo FK. Kantspilleren gjorde sine saker bra og gled inn i gruppa på rekordtid, og dermed var overgangen i boks. Og til tross for skadeproblemer har han imponert såpass at han nå har blitt tilbudt kontrakt - som han nylig signerte. 

Junior Kamul har signert både overgangsskjema og kontrakt med Ullern de siste par månedene. Her under signeringen av førstnevnte. Foto: Anders Johansson 

 

- Junior pendler fra Follo for å spille her (ikke nå, med de restriksjonene vi har over oss, vel å merke) . Det sier noe om det miljøet gutta har skapt på dette laget og denne gruppa. Og det sier ikke minst noe om Juniors dedikasjon og eierskap til fotballen; han både vil mye og er villig til å gjøre mye. I tillegg er han en fantastisk fyr som alltid er i godt humør, er trivelig mot alle på laget og samtidig kombinerer dette med en seriøs innstilling til trening. Det er klart vi har plass til sånne typer som Junior, og vi er fryktelig glad han kom til oss og at han nå ønsker å satse videre her i Ullern, understreker G19-trener Johansson (eller Junior-trener, om man vil).


Påskeferie
G19 har så langt fått trent godt til tross for restriksjonene, kan Johansson opplyse om. De har nå tre økter igjen før de tar påskeferie på onsdag.

- Gutta kan ta ferie med god samvittighet. Alt i alt har de mestret de mange utfordringene og tunge beskjedene de har støtt på hittil i sesongen på en formidabel måte. Vi krysser fingrene for det beste, at ting åpner opp, men jeg tror gutta er forberedt samme hva slags forhold vi må trene under. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.