MSA: U21 gjengen - Magnus Fosen

Postet av Ullern Fotball den 4. Aug 2021

Hvem er Magnus Fosen?

Jeg er en 20 år gammel gutt (født 2000) fra Nesøya i Asker, som spiller fotball i Ullern. Ellers studerer jeg juss på Universitet i Oslo, og har blitt over middels interessert i golf (som alle andre i disse dager..).

Det begynte på Nesøya, fortsatte i Bærum SK

Begynte å spille fotball da jeg var 5 år gammel hjemme på Nesøya, der jeg spilte helt frem til jeg var 13. Jeg begynte vel i hovedsak å spille fotball fordi det ble organisert lag og treninger for guttene på min alder før vi skulle begynne på skolen, hvor jeg ble meldt på av mine foreldre. Etter det var jeg vel egentlig solgt. I denne perioden drev jeg også med litt andre idretter (langrenn og basketball), men fant fort ut at det var fotballtreningene, og det å konkurrere som et lag som ga meg mest. Veien gikk derfor videre til Bærum SK i 2013, for å satse ytterligere på fotballen. I Bærum hadde jeg både opp- og nedturer, og jeg sitter igjen med mange kule opplevelser fra tiden min der. Ting gikk derimot ikke alltid helt som ønsket, og spesielt i årene mine på junior følte jeg meg ofte litt oversett som fotballspiller. Jeg trente godt både i klubb, på egenhånd og på toppidrettslinjen på Dønski, men fikk ikke helt de mulighetene jeg var ute etter. Da muligheten til å ta veien videre til Ullern Fotball åpnet seg, ble dette derfor et naturlig valg. Opplegget de hadde på Ullern, og oppfølgingen man fikk fra trenerne passet meg utmerket, og fra jeg kom til Ullern vinteren 2018 har jeg tatt mine største steg som fotballspiller. Etter en god sesong på juniorlaget, ble jeg sendt opp på MSA, der jeg endelig fikk min offisielle debut mot Asker i NM, etter en lang periode uten kamper og vanlig trening. 

Hvorfor Ullern da og nå?

I Ullern fant jeg et ordentlig og profesjonelt opplegg med fokus på utvikling. Engasjerte og gode trenere og en spillestil som passet meg. Det og fokuset og satsingen på unge spillere fra egen klubb har fått meg til å bli værende. 

Mitt bidrag til laget

Jeg bidrar til laget med fysikk, ro og trygghet med ballen, og en god pasningsfot. 

Være klar for post-covid

Den har vært tøff, det er ikke til å legge skjul på det. Det har tidvis vært krevende å motivere seg til å holde det gående, spesielt med mange nedslående beskjeder underveis. Laget, og jeg har derimot alltid visst at det på et eller annet tidspunkt kom til å bli kamper igjen, og motivasjonen har derfor ligget i å trene for å være best mulig forberedt til den dagen. 

Opprykk er målet

Målene mine for den kommende høstsesongen er å etablere meg i startelleveren, og ikke minst å rykke opp med laget. For å nå disse målene jobber jeg både hardt på Ullerntrening og på egenhånd, og er detaljfokusert i arbeidet med egen utvikling. 

Favorittlag fra balløye

Liverpool.

Forbilde fra Nederland 

 Virgil van Dijk. I mine øyne den komplette midtstopper. Godt blikk for spillet, styrer og er sjef, pasningssikker, og får forsvarsspill til å se lett ut. 

Endelig kom debuten 

Utrolig kult! Det var først og fremst veldig deilig å endelig spille en kamp som betydde noe igjen, etter ganske måneder uten. At debuten kom i en sånn type kamp, der vi presterer såpass godt som lag mot en antatt bedre motstander, gjorde det hele enda bedre. 

One to watch høstsesongen 2021

Lars Følstad – En av flere nye signeringer. Jeg har troa på mange målpoeng fra han denne sesongen. 

Ullernsupportere - hør hør!

Det er bare å møte opp på kamp denne sesongen. Jeg tror det kan bli mye kul fotball å se på Ullernbanen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.