Uke 32: Endelig skal seriefotballen rulle igjen!

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2021

Endelig skal vi få lov til å se frem mot en kamp med litt deilig kribling i magen, drakten skal på, dommeren er ikke en vi kjenner og det skal spilles om poeng på en tabell. Det er moro og noe vi alle gleder oss til. Lag 2 begynner denne uken og så følger lag 3 og 1 etter neste uke. 

OL går mot slutten og det er utrolig inspirerende å høre disse enkelthistoriene om veien fra barndom, via masse moro og herlig engasjement, til OL gull i Tokyo. Det snakkes om at det ofres så mye her og der, men slik eg leser det så har de prioritert det som er virkelig moro, å samarbeide mot et ekstremt høyt mål. Enten så lykkes en, eller så lærer en og prøver på videre, uansett OL gull eller ikke, utrolig læring og erfaring å ha med seg videre i livet. Det kan jeg selv skrive under på. 

I de neste 2,5 månedene som høstsesongen varer skal vi spille mange kamper, og det vil være mange som jevnlig må spille 2 kamper i uken. Men det tenker eg bare er moro i en kort periode etter LANG tid uten noen kamper. Troppene til kamper vil være små, men det betyr bare at alle får spille mye fotball gjennom uken. Ukene vil være noe forskjellige all den tid kamper er litt på ulike dager pga mye omberamming pga konfirmasjonsutfordringer i helgene. Så følg med fra uke til uke og aldri anta at en uke er lik den neste. Endringer kan skje på kort varsel og tropper kan måtte suppleres på kort varsel, håper alle er gira på at dette skal bli en god fotballhøst for alle. 

Man 9.aug

Fri/egentrening

Tirs 10.aug

Kl.14.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse, 11v11 gjennomgang og spill 5v5. Ferdige kl.16.00. 

Ons 11.aug

TG.1 - Fri/egentrening

*Styrke overkropp

Tors 12.aug 

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, possession, skåre mål øvelse, 5v5 spill og 11v11. Ferdige kl.20.00. 

Kl.20.15 - G19 seriestart vs Bækkelaget på CC Vest Arena. 

Fre 13.aug

Kl.20.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse, spill mot lavt forsvar og spill 11v11. Ferdige kl.22.00. 

Lør 14.aug

TG.1 - Fri/egentrening

*Styrke overkropp

Søn 15.aug

Kl.14.30 - Trening TG.1 (de som ikke spiller kamp). Innhold: Rondo, possession, skåre mål øvelse og spill 3v3. Ferdige kl.16.00. 

Kl.17.00 - MSA vs Skjervøy på CC Vest Arena. 

Kl.18.30 - Lag 2 vs ØHIL på Ferd Arena på Hosle. Oppmøte kl.17.45. Tropp: Prot, LJ, Seb, Philip, Frithjof, Adrian, Gustav, Benni, Sondre, Estin, Theo, Dani, Storm og Kavlie. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.