Uke 33 - skolestart

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2021

DA var skoleferien over og dere skal i gang med et nytt kapittel i livet deres. Det vil unektelig dra mye energi og gjøre det mer utfordrende å komme på trening 100% uthvilt. Nok mat, riktig mat (komplekse karbohydrater, protein og fett) er avgjørende for å forbli sykdoms- og skadefri + kunne trene med så høy kvalitet som ønsket. Her kreves planlegging tidligere enn 30 minutter før du går hjemmefra!

Hektisk uke venter med midtukekamp 😁 og to nye kamper til helgen. Vi er HELT AVHENGIG av at alle er friske og raske til enhver tid så ta det på alvor!


UKE 33

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A, Theo HV, Ludvig, Fabian G

Ordensmenn denne uken TG2: Shane, Peter, Aasen

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Etablert angrep mot lavt press

Lørdag:

TG2 Ullern2-Oppsal2 11:00 (10:20). Tropp: Alle på TG2 + Faustas, Gus & Gantz

Korsvoll v 05.1 kl 15:00 (14:00 på Korsvoll). Tropp: Mikkel S, Johannes A, Martin E, Adrian V, Sean BA, Andreas S, Joakim S, Julian VL, Caspar H, Markus H, Theo HV, Fredrik T, Herman V, Fabian G

*Styrke overkropp og bein (de som spiller full kamp) kan gjennomføres

Søndag:

05.2 v BVH kl 20:15 (19:15 på Ullern). Tropp: Magnus G, Gustav H, Ole MW, Olav S, Trym M, Sondre LR, Faustas F, Shane V, Ludvig L, Fredrik R + de som spiller en omgang eller mindre mot Korsvoll

* Styrke overkropp og bein (kamptroppen) kan gjennomføres

 

"Even winners lose. Face it, address it, and don't panic"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.