MSA: Sjansesløseri på CC Vest Arena straffet seg for hjemmelaget

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2021

Hjemme på CC Vest Arena var det kun et fokus for hjemmelaget, det var å sikre seg 3 poeng. Lenge gikk det etter oppskriften før det mot slutten av kampen ble langt mer dramatisk enn en hadde sett for seg og til slutt skal Ullern være glade for at en står igjen med det ene poenget sikret langt inn i overtiden.

Kampfakta:
Mål: 1-0 11.min Benjamin Sunde (assist Lars Følstad), 1-1 80.min Braathen (assist Traasdahl), 1-2 85.min Kaspersen (assist Traasdahl) og 2-2 95.min Henrik Solvoll Navarsete (assist Lars Austnes).

Kort: Dizdar og Aslaksrud.

Tilskuere: 110

Men det var Skjervøy som startet skarpest og allerede etter drøye 4 minutter bommer Navarsete på en heading og Ismar Dizdar må lage frispark for å unngå at Skjervøy kommer alene 2 mot 1.
Et par minutter etterpå er igjen Skjervøy frempå, denne gangen fra høyre siden. Innlegget treffer et Skjervøy hode, men headingen fra 10-12 meter går noen meter utenfor.

Bytter: Jens Bonde Aslaksrud (62.min for Sunde).

Så overtar hjemmelaget litt mer av spillet og etablerer et trykk på Skjervøy sin banehalvdel. Etter 11 minutter vinner Lars Følstad ballen på høyre siden høyt i banen og tar den med seg til linja før han slår en flott ball ut til Benjamin Sunde som fra 5 meter kan legge ballen ned i hjørnet, Sunde sin første scoring for Ullern.

Etter 27 minutter er Ullern farlig frempå igjen. Thomas Martinussen med ballen på 20 meter blir taklet, men ballen havner hos Finn Badou Jor som plutselig er alene med keeper, men setter den dessverre 1 meter til side for mål. Der burde Ullern ledet 2-0.
Så to gode muligheter igjen til Ullern før pause etter henholdsvis 40 og 44 minutter. Først er det Sunde som vinner en duell på midten og kan storme fremover mot Skjervøy målet, men er uheldig med touchen like før han skal sende ballen over til spisskollega Badou Jor. Så blir samme Sunde spilt flott gjennom av Badou Jor, men avslutningen til Sunde reddes til corner.

Hektiske første 15 minutter av 2.omgang i begge ender
2.omgang starter litt som den første. Skjervøy prøver å presse høyt og kommer til et par halvsjanser. Så ca 5 minutter ut i 2.omgang vinner Lars Austnes ballen to ganger høyt i banen på ett minutt, men begge ganger nøler han dessverre for mye og Skjervøy slipper unna.

Skjervøy med Skallebø og Traasdahl på topp skapte en del vanskeligheter for Ullern forsvaret og i det 54 minutt er Magnus Fosen både god og heldig når de nevnte spissene kommer to mot en, men pasningen til Traasdahl brytes av Fosen.
Så får Finn Badou Jor alle sjansers mor da han kommer helt alene gjennom med keeper, men et mislykket forsøk på å runde keeper ender med et frispark til Skjervøy keeper Abrahamsen.
Bare noen minutter etterpå er igjen Badou Jor frempå med en avslutning like til side for mål etter innlegg fra Håkon Øverby. Nå var det nok mange av hjemme supporterne som føler at Ullern burde ha avgjort denne kampen til sin fordel allerede.

Kampen snus på fullstendig på hodet
Mens hjemmepublikummet mest satt og ventet på 2-0 scoringen, så ville Skjervøy gutta det annerledes. På corner fra en meget god Traasdahl kommer Thomas Braathen seg fri fra markeringen og kan stange inn utligningen etter 80.minutter spilt.
Som mot Skeid velger da Didrik Bjella å gå for de 3 poengene, og sender da frem stopper og forrige kamps matchvinner, Ismar Dizdar.
Men istedenfor at Ullern fikk 2-1 scoringen, så var det Skjervøy som snur kampen fullstendig på hodet etter 86 minutter når de kontrer etter en farlig Ullern mulighet, og innbytter Mathias Kaspersen setter ballen utagbart via stolpen til 2-1 for bortelaget.

Nok en scoring på overtid for Ullern
Ullern sliter med å få tak på kampen igjen og det virker ikke som de skal klare å komme tilbake etter scoringen til Skjervøy. Dommer legger til 5 minutter og Skjervøy prøver å drøye tid i hver eneste situasjon og frustrasjonen på tribunen begynner å spre seg. Men så, 5 minutter på overtid kommer mannen fra saftbygda, Henrik Navarsete inn i feltet og header inn 2-2 etter et nydelig innlegg av Lars Austnes, og nok en gang scorer altså Ullern et meget viktig mål helt på tampen av en fotballkamp.

Navarsete stanger inn 2-2 godt inn i overtiden og sikrer Ullern ett poeng mot Skjervøy.

Ullern forsøker å trykke på for en scoring til, men kampen ebber ut i 2-2 og poengdeling på CC Vest Arena, noe som nok er skuffende for et Ullern lag som nok følte de burde avgjort denne kampen til sin fordel lenge før Skjervøy utlignet.

Poengbørsen
3.poeng: Magnus Fosen
Unggutten som ikke hadde spilt en eneste kamp for a-laget før denne sesongen viser igjen at han absolutt hører hjemme på dette nivået. Taper omtrent aldri en duell og har også et par meget avgjørende involveringer som forhindrer en stor målsjanse for Skjervøy. Vi er også etter hvert blitt vant med et Fosen raid med ball fremover i banen og dette bydde han selvfølgelig på denne gangen også.

2. poeng: Thomas Martinussen
Man kan omtrent kopiere hva man skrev forrige gang. Som vanlig er han viktig i oppbyggingen av det offensive spillet for Ullern og passer også på at laget holder godt sammen defensivt. Etter å ha slitt med en liten skade i oppkjøringen som har begrenset spilletiden litt i kampene, så virker han nå å være 100% igjen.

1. poeng: Benjamin Sunde
Er veldig bevegelig og god og kommer til flere gode sjanser som også resulterer i sin første scoring i Ullern drakta. Flinkere i dag til å komme rettvendt på mål og jobber godt i den drøye timen han spiller. Meget positivt fra Sunde.