MSB: FC Oslo ble for sterke på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2021

Etter to uavgjort kamper var Ullern 2 på jakt etter sin første trepoenger i 4.divisjon. Motstander var FC Oslo som er en forholdsvis ny klubb i divisjonssammenheng etter at de tok over plassen til Hammersborg i 6.divisjon i 2018 og står med to strake opprykk etter det. Og etter gårsdagens match på CC Vest Arena kan det virke som de har planer om å kjempe om sitt tredje strake opprykk. Personlige feil ble straffet hardt!

For hjemmepublikummet var nok de fleste spillerne på FC Oslo ukjente. Men det ble raskt tydelig at nummer 10, Severin Sørlie skulle bli en håndfull for Ullern. Kun 10 minutter spilt når han kommer fossende opp på venstresiden og drar seg forbi Smith Halle og setter ballen sikkert i lengste hjørnet og 1-0 til bortelaget.

Ullern sliter generelt med å skape målsjanser mot et aggressivt og godt FC Oslo, og etter 33 minutter spilt kommer en klarering som tilsynelatende Ullern har kontroll på, men Jesper Wold feilberegner når han forsøker å vente på at ballen skal komme inn i feltet slik at han kan ta den med hendene og Severin Sørlie snapper ballen og kan enkelt sette inn 0-2. Det skal gå fra vondt til verre før pause når Ullern igjen roter det til litt for seg selv.
Jesper Wold ender opp i en trang situasjon når man skal forsøke å spille seg ut bakfra, får sent ballen til Jacob Francke, men pasningen fra Francke ender opp tilbake i midten og Harold Mufoncol lager straffe da han holder igjen FC Oslo spilleren. Straffen settes i mål av Morten Wenaas og 0-3 til pause.

Makter aldri å legge trykk på FC Oslo


Ullern gjør noen planlagte bytter til pause. Badou Jor, Hanche-Olsen og Mufoncol går ut, mens Damwall, Ruud Valen og Dahl Jørgensen kommer inn.
Hjemmelaget med mer ball etter pause, men sliter fortsatt med å skape målsjanser. Noen halvsjanser i form av innlegg i boks, men er egentlig aldri nærme reduseringsmålet.
Francke må ut med skade 3 minutter før slutt og Ullern har ikke flere innbyttere, og med 11 mot 10 kontrer FC Oslo inn et siste mål på slutten og sluttresultatet 0-4.

Det ender altså med en fortjent borteseier på CC Vest Arena, men Ullern føler nok at de kunne utrettet mer enn det de fikk til denne ellers så fine sensommer kvelden.

Kampfakta:
Ullern 2 – Gamle Oslo: 0-4
Mål: Severin Sørlie 10 min, 33 min. Morten Wenaas 41.min (str), Isak Brodahl 90 min.
Gule kort: Fredrik Kviljo, Harold Biata Mufoncol, Jacob Francke
Tilskuere: ca 100

Poengbørsen
3.poeng: Mikael Foss Andersen
Ikke så mye med før pause fra sin vingback posisjon, men mer og mer med etter pause når han kommer mer sentralt i banen. Viser at han er farlig en mot en og er god med begge bein. En av få farlige trusler offensivt på en vanskelig kveld.

2. poeng: Finn Badou Jor
Spiller bare 45 minutter, men viser tidvis hvilken trussel han kan være. FC Oslo gir mye bakrom, men Ullern sitt sterkeste våpen i 1.omgang får dessverre litt for lite å jobbe i områder han er farligst.

1.poeng: Jeppe Moholt
Jobber som vanlig utrettelig på midtbanen og er viktig defensivt mot en fysisk og god motstander. Ikke like bra som mot Holmlia, men leverer en ok kamp under vanskelige forhold.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.