Postet av Ullern Fotball den 1. Sep 2021

Et Ullern 2 lag som jaktet sin første trepoenger møtte Oslojuvelene til dyst på CC Vest Arena i går kveld i noe som skulle bli en målrik affære.

Kampfakta
Ullern 2 – Oslojuvelene: 3-4
Mål Ullern: Espen Tveter Andresen 3.min (Smith Halle), 27.min (Ågnes), 87.min (str).
Mål OJ: Taeib 16.min, 73 min, Eghdami 43.min, Kjærsgaard 65.min.

Gule kort: Damvall, Kjærsgaard

Tilskuere: ca 50

Pangstart på kampen for hjemmelaget!
Oslojuvelene har knapt vært i nærheten av ballen de første 2-3 minuttene når Felix Smith Halle slår et innlegg på bakerste hvor Espen Tveter Andresen endelig for åpnet målkontoen for sesongen med et fint hodestøt.
Ullern fortsetter å ha mye ball og setter opp flere fine kombinasjoner og virker generelt å ha god kontroll på kampen og at det bare er spørsmål om når neste mål kommer.
Men istedenfor at Ullern øker til 2-0, så er det Oslojuvelene som skal score det neste målet. Etter et svakt slått hjørnespark for Ullern som klareres ut, så er hjemmelaget passive og taper ballen på midten. Oslojuvelene ved Mohammed Taher Taeib kommer gjennom mot to, Taeib velger å gå selv og setter inn 1-1 i det 16.spilleminutt.

Ullern fortsetter å ha mest ball og kommer til flere ålreite muligheter, mens Oslojuvelene viser at de kan være farlige på overganger.
Etter 27 minutter skal hjemmelaget igjen gå opp i føringen. Først skulle nok Adrien Vachaud hatt straffe når han blir lagt ned i feltet, men Ullern vinner ballen tilbake igjen i situasjonen etterpå og Ågnes serverer Espen Tveter Andresen perfekt. Og når Espen får være alene med keeper og ballen ligger på venstrefoten, da vet man hva som skjer. 2-1 til Ullern.

Hele førsteomgangen utarter seg egentlig på samme vis, Ullern har ball og ser klart ut som det beste laget og skaper flere sjanser, men i noen avgjørende situasjoner så taper Ullern ballen og Oslojuvelene kan kontre. Og i det 43 minutt skal vi få se en ganske lik situasjon som ved den første scoringen til bortelaget. Ullern har corner som til slutt klareres ut, Ullern taper ballen enkelt og Oslojuvelene kan igjen storme mot Tobias Røang i Ullern buret. Røang redder den første avslutningen glimrende, men dessverre er det en Oslojuvel som kan sette inn en utligning og dermed 2-2 til pause.
Både fortjent og ufortjent kan man nesten si.

Ullern best også i 2.omgang, men til ingen nytte
2. omgang er lik den første, Ullern har mye ball og spiller seg til flere ålreite muligheter, men allikevel er det bortelaget som skal sette inn både 2-3 og 2-4. Første scoringen kommer på en corner hvor Martin Berge Kjærsgaard rager høyest i feltet, mens 2-4 kommer på en sedvanlig kontra og tidligere nevnte Taeib nok en gang setter inn en scoring.

Ullern presser og presser for reduseringen, men må vente helt til det 87.minutt for uttellingen. Nikken Damvall legges ned i feltet og straffespark til Ullern. Straffen settes i mål av Tveter Andresen som dermed setter inn sitt 3 mål for kvelden.
Men det holder dessverre ikke for Ullern og Oslojuvelene tar dermed sin 3 seier, mens Ullern 2 fortsatt står med 0 seiere i årets sesong.

Poengbørsen
3. poeng: Espen Tveter Andresen
Endelig åpnet han også scoringskontoen i årets sesong, og når han først åpnet den puttet han like gjerne tre mål. Er bevegelig og god og kommer til flere gode muligheter i kampen. Fungerer også bedre i dag på lange oppspill hvor han vinner flere dueller.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Mer sentralt i banen i dag og virker og trives veldig godt i en slags 10er rolle. Flink å finne mellomrom han kan motta ballen og virker generelt farlig hver gang han har ballen. Ingen målpoeng i dag på unggutten, men skaper flere gode muligheter for hjemmelaget.

1. poeng: Harold B. Mufoncol
Kaptein for dagen på et ungt Ullern lag som styrer og dirigerer troppene. Har god kontroll på sin side og bruker rutinen sin. Som vanlig veldig sterk i duell spillet, men også flink til å gjøre gode offensive valg i pasningsspillet sitt.