MSB: Endelig løsnet det også i 4.divisjon!

Postet av Ullern Fotball den 9. Sep 2021

Etter 2 uavgjorte og 3 strake tap så var det et Ullern 2 i poengnød som besøkte Trasop kunstgress på Oppsal i 4 divisjon avdeling 1.
Forrige match mot Oslojuvelene føltes som et skritt i riktig retning selv om det ble tap, og i tirsdagens oppgjør mot Oppsal 2 skulle det endelig løsne for ungguttene på Ullern 2.

Kampfakta
Oppsal 2 – Ullern 2: 2-4 (1-2)
Mål Oppsal: Lamin, Aurland
Mål Ullern: Espen Tveter Andresen X2, Bendik Foss Evensen og Adrien Vachaud.
Gule kort: Rajendram, Erik Oma, Adrien Vachaud
Rødt kort: Christensen

Pangstart på kampen
Som mot Oslojuvelene så fikk Ullern igjen en pangstart på kampen. Det er kun spilt 3 minutt da Mikael Foss Andersen slår et innlegg fra høyre på første stolpe og der er selvfølgelig Bendik Foss Evensen som setter inn 0-1 til bortelaget. Dette var for øvrig 16-åringens 5 mål på 4 kamper. Etter 25 minutter er han på farten igjen, men denne gangen blir han felt av keeper like utenfor 16-meteren. Keeper får rødt kort og Oppsal er nede i 10 mann. Påfølgende frispark av samme Evensen blir blokkert i muren av en hånd som igjen resulterer i straffespark til Ullern. Tre mål scorer fra forrige kamp, Espen Tveter Andresen er like sikker som mot Oslojuvelene og setter inn 0-2. Nå virker det som Ullern har god kontroll på kampen, men like før pausesignalet så blåser dommer for straffe til Oppsal. Christian Hanche-Olsen kommer med det som kan kalles for en nesten kosete dytt i ryggen på en Oppsal spiller som faller vanvittig lett. Straffe ble det uansett og Kebba Lamin reduserer for hjemmelaget og tenner et ørlite håp om noe foran andre omgang.

Holdt helt inn denne gangen
Der Ullern 2 tidligere i sesongen har gitt fra seg ledelsen 3 ganger, så skulle de denne gangen holde det helt inn. Adrien Vachaud ble byttet inn i pausen og ca 10 minutter ut andre omgang setter han inn et godt langskudd nede i hjørnet for keeper og trener Anders Johansson kan igjen tilnærme seg noe som kan kalles for hvilepuls. Espen Tveter Andresen viser at han virkelig har funnet storformen og etter 75 minutter kommer han alene med keeper og rett og slett hamrer ballen i nettaket på ekte Braut vis, en fantastisk flott avslutning som burde bli spilt av igjen og igjen på diverse sosiale medier. Oppsal reduserer like etterpå etter en forsvarsfeil hos Ullern, men seier er aldri truet.

En god prestasjon av Ullern hvor veldig mange unge spillere virkelig står frem og viser at de også banker på døren til 3.divisjon. 3 poeng fører Ullern 2 opp i 5 poeng og kontakt med resten av feltet midt på tabellen. Neste kamp er tirsdag 14.09. klokken 20:15 og da er det lokaloppgjør mot Ready 2. Her er det bare å møte opp!

Poengbørsen
3 poeng: Alexander Nilsen
Årsbeste fra unge nummer 20. Er alltid spillbar og løser opp mange trange situasjoner med enten en forløsende pasning eller så drar han av en mann. Flink til å finne mellomrom og styrer mye av det offensive spillet i denne kampen. Når han i tillegg melder seg på med hardt defensivt arbeid så blir dette rett og slett en solid match av Herr Nilsen.

2 poeng: Espen Tveter Andresen
Var kanongod i forrige match og fortsetter trenden i denne kampen. Sikker på straffe og leverer i tillegg en kanonscoring. Bruker muskler på topp og er et godt oppspillspunkt. Det lukter generelt mål av Tveter Andresen.

1 poeng: Mikael Foss Andersen
Man er kanskje oftest vant til å tenke på kjappe finter og skudd i lengste når man tenker på Mikael, men i denne kampen viser han også at han gjør en viktig jobb defensivt for laget. Jobber knallhardt og har virkelig funnet seg til rette i den litt offensive posisjonen på midten.