MSB: Målkalas mot Ready

Postet av Ullern Fotball den 15. Sep 2021

Det var duket for lokaloppgjør mellom Ullern 2 og Ready 2 på CC Vest Arena.
Ready 2 har hatt en ok start på sesongen med tre seiere, 1 uavgjort og to tap, mens Ullern måtte vente helt til sjette serierunde før dem fikk sin første seier.
De som hadde tatt turen til CC Vest denne flotte høstkvelden skulle virkelig få servert angrepsfotball av høy klasse.

Kampfakta
Ullern 2 – Ready 2: 10-0
Mål:
Smith Halle 13.min, Foss Andersen (Nilsen) 16.min, Tveter Andresen (Foss Andersen) 21.min, Foss Evensen (Foss Andersen) 31.min, Nilsen (Sankoh) 45.min, Nilsen (Smith Halle) 46.min, Tveter Andresen (Smith Halle) 52.min, Nilsen (Foss Evensen) 55.min, Dieserud (Francke) 62.min, Smith Halle (Dahl Jørgensen) 74.min.

Tilskuere: ca 50

Bytter Ullern:
Vachaud 45.min (Sankoh), Moholt 45.min (Dizdar), Dieserud 60.min (Tveter Andresen), Røang 60.min (Wold), Dahl Jørgensen 75.min (Moholt).

5 før og 5 etter pause
Å gå gjennom mål for mål skal vi stå over denne gangen, men Ullern vartet virkelig opp med angrepsfotball som 4.divisjon knapt nok har sett før. Fantastisk timing og presisjon gjorde dette til 90 minutter med mareritt for Ready, mens hjemmelaget virkelig koset seg utpå CC Vest Arena.

Anført på venstresiden av Mikael Foss Andersen som gang på gang gjorde livet surt for høyrebacken til Ready og en Alexander Nilsen i midten som det var umulig å ta ballen fra så var det ganske tidlig klare tegn på at det var klasseforskjell på lagene.
Ullern setter inn hele 5 scoringer før pausesignalet og kampen er i realiteten avgjort for lenge siden.

Ofte så dabber gjerne andre omganger av etter en slik overkjøring i første omgang, men det var helt tydelig at hjemmelaget ikke hadde tenkt å slippe foten av gasspedalen. Alexander Nilsen legger på til 6-0 allerede etter ett minutt av andre omgang og scenen er satt for nok en scoringsbonanza.
Ullern gir seg ikke før de kopierer Norge – San Marino på Ullevaal i 1993, altså 10-0 for den som ikke husker det, eller for så vidt kanskje ikke var født enda.

For en kveld på CC Vest Arena
Dette var rett og slett kvelden der alt klaffet for Ullern. Forsvaret var bunnsolid og angrepsspillet satt som et skudd. Hjemmelaget var utrolig flinke til å holde på ballen og spille kontrollert angrepsspill. Men når de fikk muligheten så hugget de hensynsløst til og produserer en enorm mengde med store målsjanser.

Poengbørsen

3.poeng: Alexander Nilsen
Meget god i forrige kamp og følger opp med nok en strålende prestasjon. Virker som han storkoser seg på midten mens han hele tiden forsøker å skape muligheter for seg selv og resten av laget. Ready kom seg aldri i nærheten av han og før timen var gått hadde Nilsen notert seg for Hat-trick + assist.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Pilen peker virkelig oppover for Foss Andersen. Den første touchen på scoringen hans er det virkelig klasse over. Kommer gang på gang opp på venstresiden sin og kombinerer flott med lagkameratene. God 1 mot 1 og skaper generelt sjanser og mål gjennom hele kampen. 1 mål og 3 assist.

1. poeng: Felix Smith Halle
Selv om det står 10-0 på tavla så spiller dagens kaptein som om kampen står og vipper. Ikke snakk om å skippe et returløp selv om kampen for lengst er avgjort.
Men, i dag gikk jobben i hovedsak på å skape ting offensivt og også der leverer Smith Halle på alle punkter. Han både åpner og avslutter målshowet på CC Vest Arena og leverer i tillegg to målgivende.