G19: To 16-åringer på kontrakt

Postet av Ullern Fotball den 22. Sep 2021

Herman Udnæs (til venstre) og Ola Rye har nylig signert kontrakter med Ullern fotball. De blir de første fra 2005-kullet som blir juniorer med kontrakt. Foto: Anders Romsøy Johansson


Den fine utviklinga av Ullern-gutter fortsetter på juniornivå. Nylig har to spillere født i 2005 signert kontrakt med klubben og dermed havnet på hyllen «junior med kontrakt» - altså det siste steget før man blir seniorspiller her i klubben. Kontrakten varer ut 2022, noe som betyr at man får gleden av å se disse to karene på Ullernbanen hele kommende sesong. Ola Rye og Herman Udnæs er navnet på disse to spillerne, og for mange er de allerede kjente navn og ansikt fra Ullernbanen; Ola har vært her hele livet, Herman fra han var 12 år gammel. 


- Vi er svært glad for at disse to har signert ut 2022, og da først og fremst fordi det betyr at vi innen kort tid vil se dem på vårt øverste nivå, enten på treninger med vårt A-lag eller i kamp for MSB, sier Anders Johansson, assistenttrener på juniorlaget og A-laget.

- Det er nettopp derfor vi tilbyr dem kontrakten nå og ikke etter sesongslutt: Disse to er klare for å spille med våre beste spillere , og da er det ikke så mye å vente på, legger han til. 

Fra et godt årskull

Da disse to guttene har vært fast i juniorstallen i bare et par måneder, er det tydelig gjort et godt arbeid av gutta fra før av - og de som har hjulpet dem på veien til nå.  

- 2005-kullet vårt har hele veien vært bra, så her må vi også skryte av de som har jobbet med disse spillerne og hjulpet dem på veien. Alexander Bendiksen og Mads Hultgreen har særlig gjort en solid innsats for disse tre karene de siste par årene. Jeg er sikker på at vi kan få enda flere spillere opp til A-laget vårt fra dette kullet – såfremt spillerne ønsker det selv, så klart; det er først og fremst opp til dem, sier Johansson til Ullern.no.

- Spennende

Ola og Herman var begge oppe og hospiterte med G19-gruppa tidlig denne sesongen. Ja, allerede i vinter. Og har nå gjort sakene sine såpass bra over tid at de vurderes klare til å ta neste steg: Hospitere med MSA. Assistenttreneren på MSA tror likevel dette bare er starten på reisen.

- Dette er en spennende duo. Begge har jobbet hardt over tid og scorer høyt på både ferdigheter og det som kanskje er viktigst av alt: Iherdighet. Disse gutta vil opp og frem, og vi har trua på at de kan nå langt, stadfester Johansson.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc