MSA: Hard opprykkskamp i Nord!

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2021

Det var duket for en real kamp om opprykk til PostNord når Ullern gjestet Junkeren på Stordalen Kunstgress i Bodø. Med seier til Ullern ville de tatt en stort steg mot opprykk, mens Junkeren for sin del ville klatret helt opp i ryggen på Ullern hvis de fikk alle poengene.
Ullern gjorde en forandring fra kampen mot Rana, Magnus Fosen var tilbake fra skade og erstattet Harold Mufoncol i forsvaret.

Kampfakta
Junkeren – Ullern: 0-0
Gule kort: Sazonovs (Nordstrand), Følstad (Ullern).
Bytter Ullern: Sunde 45.min (Kristiansen), Lindøe 45 min (Hanche-Olsen)
Tilskuere: ca 40

Svak første omgang av Ullern
Det var lite å spore av det Ullern laget vi har sett tidligere i sesongen. Et vanligvis veldig pasningssikkert laget ble forandret til et lag som stort sett klarerte langt opp mot Jens Bonde Aslaksrud på topp. Junkeren klarte å krige Ullern laget helt ut av stilen og var helt klart det førende laget i førsteomgangen.
Hjemmelaget hadde 3-4 gode målsjanser, mens Ullern kun klarte å produsere èn god sjanse når Aslaksrud på en overgang får slått et innlegg langs bakken foran mål som dessverre Nicholas Kristiansen akkurat ikke rekker på bakerste stolpe.
Ullern kan si seg noe heldige at de får lov til å gå til pause på stillingen 0-0.

Bedre takter etter pause
Ullern gjør to bytter pluss en formasjonsendring i andre omgang. Kristiansen går ut på midtbanen og inn kommer Benjamin Sunde som går opp på topp sammen med Aslaksrud.
Forsvarsspillet fungerer langt bedre i andre omgang selv om Junkeren er farlige på dødballer, men Ullern virker å ha mer kontroll i andre omgang.
Kampens kanskje aller største mulighet kom etter 58.minutter når Ismar Dizdar får stå helt alene i feltet på et frispark fra Lars Austnes, men dessverre for Dizdar og Ullern så går headingen mer eller mindre rett på keeper.
Austnes hadde også et farlig frispark fra 20m som Junkeren keeper Sazonovs redder mesterlig. Sazonovs for øvrig hadde en meget solid kamp i Junkeren buret.

Ullern presser på litt på slutten med et par cornere på overtid, men når dommeren blåser i fløyta for full tid så var det vel alt i alt et rettferdig resultat.
Det betyr at spenningen i 3.divisjon lever videre med Ullern på topp, 4 poeng foran Skjervøy og 5 poeng foran Junkeren når 5 runder gjenstår.

Poengbørsen

3.poeng: Ismar Dizdar (bildet øverst)
Litt rotete åpning med ball, men spiller seg etter hvert godt inn i kampen. Mot et Junkeren lag som er farlige på dødball, så er Dizdar meget god å ha med sin hodestyrke. Kunne med litt bedre treff også gitt Ullern ledelsen i andre omgang, men headingen ble dessverre for dårlig. På en litt tung Ullern dag så er han en av dem som står frem.

2.poeng: Terje Kirsebom
Har hatt en solid sesong så langt og fortsetter med mer eller mindre prikkfri leveranse. Gjør noen viktige involveringer i felt og redder også de skuddene han får på seg sikkert uten å gi noen farlige returer.

1.poeng: Lars Austnes
Sammen med resten av laget så var det en tung første omgang, men i andre omgang hever Austnes seg betraktelig. Strålende innlegg på Dizdar sin mulighet og bare en meget god keeper hindret han i score på frispark etter ca 70 minutter. Er også sterk i duellspillet og har god kontroll defensivt på siden sin i andre omgang.