MSA: Ny keepertrener på plass for A-laget!

Postet av Ullern Fotball den 7. Jan 2022

Anders Romsøy Johannsson, Ass.trener og Dan Tapus KeepertrenerNy keepertrener signert
Dan Tapus er ny keepertrener for Ullern A-lag. Tapus kommer fra Grorud hvor han var keepertrener for U-21.Hna har UEFA A-lisens som keepertrener og har allerede hatt sine første økter med laget. Og første inntrykket til Tapus er utelukkende positivt.
- "Det er en veldig ambisiøs gjeng som virker veldig mottakelig for å ta til seg læring, både de som har på keeperhansker og utespillerne. Jeg syns også mottagelsen jeg har fått i klubben ellers har vært utrolig fin og man føler seg inkludert umiddelbart". 

Assistent trener for a-laget, Anders Johannsson er også meget fornøyd med å ha Dan på plass i trenerteamet.
- "Ja, det er utrolig bra å ha Dan på plass. Vi har stått uten keepertrener en liten stund nå, så vi er veldig glad for å ha keepertrener på plass i god tid før seriestart, og spesielt en trener med Dan sin kompetanse. Keeperne våre er også veldig fornøyde med denne signeringen så dette er veldig bra.".

Bra keeperteam
Tapus velger også å trekke frem keeperteamet som en stor årsak til at han valgte jobben i Ullern
- "Jeg syns utgangspunktet for keeperne våre er veldig bra, du har en Terje som har solid erfaring også har du Wold som er en veldig lovende keeper som jeg mener jeg har verktøyet til å utvikle til å bli en kanongod keeper. I tillegg har vi også Ingvald som er enda yngre som også viser at han kan bli en ordentlig god keeper.

I tillegg ønsker jeg å involvere meg litt når det gjelder keeperne som spiller aldersbestemt fotball etter hvert slik at jeg blir enda bedre kjent med de yngre keeperne som er på tur opp og frem, så jeg snakker litt med de som er keepertrenere for dem, både for å være en ressurs for dem, men også fordi det gir meg selv muligheten til å lære nye ting"
.


Jesper Wold (bildet) syns det er spennende med ny trener i teamet og gleder seg til fortsettelsen.
Han fremhever spesielt energien i øktene og måten Tapus ønsker å bygge dem til et ordentlig keeperteam.
-" Dan har et veldig fokus på at selv om vi konkurrerer om plassene så skal vi som keeperteam jobbe hardt for hverandre og at vi sammen skal bli så gode som vi kan. Han har også veldig mye energi som han sprer i øktene som igjen gjør at vi yter det lille ekstra".

Vi i Ullern Fotball ønsker Dan Tapus hjertelig velkommen til klubben! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.