Fredrik Stokke signerer for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 28. Jan 2022

Ullern sikrer seg signaturen til Fredrik Stokke som kommer fra Nardo. Den unge midtbanespilleren er klar til å kjempe om plassen i laget i årets sesong og føler seg bedre enn på lenge etter en del plager de siste årene. 
En signering vi er veldig fornøyd med. Fredrik er utrolig hardtarbeidende og har store ambisjoner, så han kommer til å passe veldig fint inn her hos oss, sier Didrik Bjella

Juniortiden i Fredrikstad og perimyokarditt
Fredrik Stokke dro til Fredrikstad som 15-åring. Da kom han fra den lokale klubben Skogstrand. Overgangen til ungdomsfotball i Fredrikstad var utfordrende, men etter hvert begynte det å løsne ordentlig for Fredrik.
- Det første året i Fredrikstad var ganske vanskelig, jeg følte at jeg hang litt etter de andre og at jeg ikke utviklet meg som jeg ønsket. Så brakk jeg i tillegg beinet som satte meg ut en periode. Men så etter det løsnet det egentlig bare mer og mer og jeg spilte Interkrets med juniorlaget. 

Men i julen 2018 skulle Stokke pådra seg perimyokarditt som er en betennelse på hjerteposen. Betennelsen skulle nesten sette en stopper for fotballen for alltid.
- Det var en slik juleturnering i Østfoldhallen og jeg hadde egentlig litt influensa, men jeg valgte å delta uansett. Det skulle vise seg å være veldig dumt fordi jeg pådro meg perimyokarditt. Og i mars 2019 fikk jeg egentlig beskjed av legen at jeg måtte vurdere å slutte med fotball. Men det gikk seg heldigvis til og jeg kom meg tilbake på banen igjen den sommeren.  

Hvorfor Ullern? 
I 2021 tok Stokke turen til Trøndelag (Norges beste fylke i følge assistenttrener Johansson) og spill for Nardo i PostNord ligaen. Det endte dessverre med nedrykk til 3.divisjon og Stokke tok dermed turen sørover igjen og prøvespill med Ullern.
- Jeg ønsket muligheten til å fortsette på nivået i PostNord og samtidig bo i Oslo, så da fikk jeg prøvespill for Ullern. Her ble jeg veldig imponert over nivået i gruppen, både spillere og trenere og jeg følte med en gang at dette her ville jeg være med på. Det er en veldig ambisiøs gjeng med ordentlig trykk på hver eneste trening, og jeg tror dette er en kjempebra mulighet for meg. Samtidig mener jeg også at dette er en god mulighet for klubben, jeg har jo selvfølgelig tro på at jeg også kommer til å bidra til å gjøre laget enda sterkere, både på trening og i kamp. Jeg føler meg egentlig bedre enn noen gang og ser virkelig frem til sesongstart. Vi ønsker Fredrik Stokke hjertelig velkommen til klubben vår!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.